Vivo X50 Pro'nun kamera detayları netleşti - Haberler - indir.com

Vivo X50 Pro'nun kamera detayları netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-19 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli başarılı akıllı cihaz üreticisi Vivo, yakın bir zaman içerisinde Vivo X50 serisini tanıtmaya hazırlanırken, şirket tarafından yayınlanan yeni bir video bu cihazlardan birinin alışılmadık kamera kurulumu ortaya koyuyor. Teknoloji dünyasının başarılı şirketlerinden Vivo, en yeni Vivo X50 adlı akıllı cep telefonlarını piyasaya sürmek için 1 Haziran tarihinde Çin'de bir lansman etkinliği planladı. Şirketin söz konusu bu lansman kapsamında X50, X50 Lite ve X50 Pro olmak üzere üç akıllı telefon piyasaya sürmesi bekleniyor.

Şirket ise şimdi yaklaşmakta olan X50 akıllı cep telefonun gelişmiş düzeyde kamera özelliklerini tanıttı. Şirket tarafından gerçekleştirilecek olan lansmana sadece bir kaç hafta kala, Vivo X50 Pro'nun kamera modülü şirket tarafından resmi olarak gün yüzüne çıktı. Konuyla ilgili yayınlanan tanıtım videosu, Vivo X50 Pro'nun odak uzaklığı 16 - 135 mm olan ultra büyük bir birincil sensörüne sahip olduğunu ve 5x optik zoom ile 10x dijital zoom'u desteklediğini gösteriyor. Vivo tarafından paylaşılan yeni tanıtım videosuna ve özelliklere bakıldığında cihazda yer alacak olan sensör hareket edebilecek ve aynı zamanda görüntü sabitleme teknolojisi de sunacak. 

Vivo ilk çift çentikli V19 modelini duyurduVivo ilk çift çentikli V19 modelini duyurdu

Mikro gimbala da sahip olabilir

Şirket henüz bunu doğrulamamış olsa da, yaklaşan akıllı cep telefonun APEX 2020 konsept telefonu gibi sabit bir mikro gimbal özelliğine de sahip olması mümkün. Bu da X50'nin fotoğraf ve video çekerken normal OIS sistemlerinden daha iyi stabilizasyon sunması sağlanacak. Bununla beraber ise Vivo X50 akıllı cep telefonun, üçlü arka kamera kurulumuna sahip olması da beklenen özellikler arasındadır. Delikli ekrana sahip olması beklenen akıllı cep telefonun teknik özellikleriyle ilgili henüz pek fazla bilgi yoktur. Fakat, resmi lansmana bir kaç hafta kala şirketin sosyal medyada teknik özellikleri ve önemli detayları paylaşmaya başlaması beklenirken, fiyatlandırma ve stok durumu ayrıntıları ise 1 Haziran'da açıklanacak.


Merakla beklenen Vivo iQOO Neo 3’ün AnTuTu başarısıMerakla beklenen Vivo iQOO Neo 3’ün AnTuTu başarısı
Vivo gelecekteki akıllı telefonları için yeni bir kamera patenti aldıVivo gelecekteki akıllı telefonları için yeni bir kamera patenti aldı
Resmi olarak tanıtılan Vivo Y30 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo Y30 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ