Vivo X30, 60x yakınlaştırma ile geliyor - Haberler - indir.com

Vivo X30, 60x yakınlaştırma ile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-16 20:29:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarındaki rekabet kullanıcılara farklı seçenekler sunsa da markalar içinde oldukça riskli bir denge üzerine kurulu olduğunu söylemek yanlış olmaz. Özellikle son senelerde ön plana çıkan markalar arasında ipler oldukça hassas ve gergin. Özellikle Çin merkezli şirketlerin büyük bir yükselişte olduğu bu dönemler içerisinde bir adım da Vivo’dan geldi. 

Son senelerde teknolojisiyle ön plana çıkmayı başaran şirketler arasında olan Vivo ürün yelpazesine bir yenisini daha ekledi. Vivo X30 adını taşıyan cihazın özellikleri ise oldukça ilgi çekici. Daha önce gündeme gelen sızıntılarla 64 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kameraya ev sahipliği yapacağı bilinen Vivo X30’un 60 kat hibrit yakınlaştırma özelliğine sahip olacağı da söyleniyordu. Bu konuda uzunca bir süre açıklama yapmayan şirket bugün yayınladığı bir fotoğraflarla Vivo X30’un yeteneklerini gözler önüne serdi. 

8GB RAM ve 5.000 mAh pile sahip Vivo Z5i tanıtıldı8GB RAM ve 5.000 mAh pile sahip Vivo Z5i tanıtıldı

Vivo X30 tarafından çekilen fotoğraflarla yeni akıllı telefonun 60 kat hibrit yakınlaştırma özelliğine sahip olduğu da netleşmiş oldu. Görüntü kalitesi olarak oldukça başarılı bir performans sunan Vivo X30’un donanım özellikleri de oldukça etkileyici. 

Gücünü Exynos 980 işlemci yongasından olan Vivo X30 çift modlu 5G desteğine sahip. 64 Megapiksel ana kamerasıyla dikkatleri üzerine toplayan cihaz 2.2 GHz hızında iki adet Cortex A77 ve 1.8 GHz hızında perofmans sağlayan altı adet Cortex A5 işlemci ile perofmans açısından da kullanıcılarını yarı yolda bırakmayacak gibi duruyor. Fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılamayan Vivo X30 bugün tanıtılacak. 


Dikkat çeken telefonlara bir yenisi ekleniyor: Vivo V17Dikkat çeken telefonlara bir yenisi ekleniyor: Vivo V17
12 GB RAM'e sahip Vivo iQOO Neo 855 Racing Edition özellikleri belli oldu12 GB RAM'e sahip Vivo iQOO Neo 855 Racing Edition özellikleri belli oldu

PAYLAŞ