Vivo Watch'a yeni özellikler geliyor - Haberler - indir.com

Vivo Watch'a yeni özellikler geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-31 22:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon ve saat üreticisi olan Vivo’nun yeni Vivo Watch akıllı saat modeli yeni özelliklere sahip olarak geliyor. Dün gerçekleştirilen lansmanda X60 serisini resmi olarak tanıtan şirket, kısa süre önce tanıtmış olduğu bu akıllı saatler için şimdide yeni fonksiyonları duyurdu. Vivo şirketi 2020 yılına yeni ürünleri ile veda etmeye hazırlanıyor. Yeni gerçekleştirilen bu lansman ile beraber yeni nesil X60 serisini duyuran şirket, diğer yandan şubat ayında tanıtacağı X60 Pro+ modelinin de duyurusunu gerçekleştirmişti. Sadece bunlarla yetinmeyip Çinli marka, yeni çıkarttığı akıllı saati Vivo Watch için de yeni fonksiyonlar duyurdu. Henüz kısa süre önce tanıtılan bu saat ise şimdi yeni özellikler kazanıyor.

Vivo Watch serisine yeni özellikler geliyor

Resmi olarak tanıtılan Vivo X60 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo X60 özellikleri ve fiyatı

Baktığımız zaman saat kandaki oksijen seviyesini ölçme gibi dikkat çekici özelliklere sahip olurken, lansman da tanıtılan yeni özellikler ile daha rekabetçi olması bekleniyor. Güncelleme ile daha iyi bir optimizasyon sunacak ve performans artışı da yaşayacak olan Vivo Watch, diğer yandan sesli asistan desteği gibi yeni fonksiyonlara da sahip olacak. Şirketin yaptığı açıklamaya göre 10 farklı marka iş birliği gerçekleştirdiği belirtilirken, bu markaların ise akıllı telefonları tarafından saatin destekleneceği belirtiliyor. Ayrıca lansmana özel “pine needle” kaordonları da duyuran Vivo, bu ürünü ise X60 serisi telefonları ile beraber 169 yuan fiyatı etiketiyle satacak. Güncellemenin ise kısa sürede yayınlanması bekleniyor.

Saati hatırlayacak olursak 46mm ve 42mm olmak üzere iki farklı versiyonu bulunan Vivo Watch, 1.39 inç büyüklüğünde 326 PPI 454x454 AMOLED bir ekrana sahip olacak. 478 mAh bataryaya sahip olacak olan bu ürün 18 güne kadar bir pil performansı sergileyecek. Kandaki oksijen seviyesi, stres ölçümü, aktivite takibi gibi özelliklere sahip model 5 ATM suya dayanıklılığı ile 50 metreye kadar su geçirmezlik sunacak. Fiyatın ise 1500 Türk Lirası seviyesinde olması bekleniyor.


Resmi olarak tanıtılan Vivo X60 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo X60 Pro özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Vivo Y20 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo Y20 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ