Vivo V17 Pro özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Vivo V17 Pro özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-20 19:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Son dönemlerde dikkat çeken akıllı telefon markaları arasında yer alan Vivo ürün yelpazesine bir yenisini daha ekleyerek Vivo V17 Pro’yu tanıttı.

Bir süre önce sızıntılar sayesinde gündeme gelen Vivo V17 Pro, çift kameralı ve motorlu pop-up sitemine sahip olan ilk telefon olma özelliğine sahip. Yenilikçi yapısıyla pazara giriş yaptığı günden beri kullanıcısına pek çok özellik sunan Vivo, yeni akıllı telefonuyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Yüksek çözünürlüklü kamerasıyla kullanıcılarına kaliteli fotoğraflar yakalama imkanı sunan Vivo V17 Pro’nun çentiksiz ekrana sahip olması da oldukça dikkat çekici.

Vivo iQOO Neo ilk kez satışa çıktıVivo iQOO Neo ilk kez satışa çıktı

Bildiğiniz üzere son birkaç aydır akıllı telefon üreticileri yeni bir tasarım akımı deneyerek, damla çentiğini kaldırmak için farklı yollara başvuruyor. Bunun için genelde farklı bir kamera sistemi kullanmayı tercih eden üreticiler arasında Vivo yeni telefonundaki tasarımıyla da dikkat çekti.

Vivo V17 Pro özellikleri

10 GB RAM'e sahip olan Vivo X23'ün tanıtımına az kaldı

6.44 inç ekran boyutuna sahip olan Vivo V17 Pro, FHD + ekrana ve Super AMOLED ekran teknolojisine sahip. Kullanıcılarına yüksek çözünürlüklü bir ekran deneyimi sunan Vivo V17 Pro, grafik özellikleri açısından da kullanıcının beklentisini karşılıyor. Oyun oynamayı seven kullanıcılardan, video izlemeyi seven kullanıcılara kadar geniş bir kitleye hitap eden Vivo V17 Pro, gücünü Qualcomm’un Sapdragon 675 işlemcisi yongasından alıyor. İşlemcisiyle orta segment bir akıllı telefon kategorisine giren Vivo V17 Pro,  8 GB’lkık güçlü bir RAM desteğine sahip. 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan V17 Pro’nun arka kasasında dörtlü kamera sistemi kullanılmış.

Cihazın orta kısmına dikey şekilde konumlandırılan kameraların tasarım açısından da farklılık yarattığını belirtmekte fayda var. Ana kamerası 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan Vivo V17 Pro’ya, 2x telefoto, 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip derinlik sensörü eşlik ediyor. 2.5 cm’den makro çekim yapabilme özelliğine sahip olan Vivo V17 Pro’nun ön ekranında ise ikili kamera sistemi bulunmakta. Ön ekranında 32 Megapilsel ana kamera ve 8 Megapiksel derinlik sensörü bulunduran V17 Pro kamera açısından oldukça dikkat çekici bir tasarıma sahip. Motorlu kamera sistemi sayesinde ekran çentiğini kaldıran V17 Pro, kullanıcılarına ekranın tamamını kullanabilme imkanı tanıyor. Ön kısmında ultra geniş açılı bir kameraya sahip olan Vivo V17 Pro’nun özellikle grup selfielerinde başarılı bir çekim sağlayacağının da altını çizelim.

Ekrana entegre parmak izi sensörüne sahip olan Vivo V17 Pro batarya kapasitesiyle de kullanıcılarını sevindirecek. 4.100 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olan yeni cihaz 18 W’luk hızlı şarj desteğine de sahip. Bu sayede makismum 40 dakikalık bir süreçte bataryanın yüzde 50’si şarj olabiliyor.

Vivo V17 Pro Türkiye’ye gelecek mi?

Vivo Z5 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Android Pie temeline dayanan Vivo V17 Pro’nun ilerleyen dönemlerde Android 10 güncellemesi alıp almayacağı ise şuan gizemini korumakta. Performans özellikleri değerlendirildiğinde uygun bir fiyattan pazara giriş yapan V17 Pro 420 dolar fiyat etiketine sahip. Türkiye’de resmi satışı bulunmayan markanın, aracı isimlerle ülkemizde de kullanıcılarıyla buluşacağı tahmin edilse de bu konun henüz netlik kazanmadığını vurgulamakta fayda var. Vivo V17 Pro ile ilgili detayları öğrendikçe sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.


Xiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyorXiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyor
AirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatıAirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ