Vivo NEX Tamamen Çerçevesiz Olarak Gelecek - Haberler - indir.com

Vivo NEX Tamamen Çerçevesiz Olarak Gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-10 09:00:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz haftalarda Lenovo cephesinden yayınlanan reklam görselleri ile yeni modelinin tamamen çerçevesiz olarak geleceği lanse edilmiş ve büyük bir ilgi uyandırmıştı. Ancak şirket yeni modelini tanıtmış ve cihazlar çentikli bir ekran ile gelince tepkilere sebebiyet vermişti. Şimdi ise 12 Haziran tarihinde resmi olarak gelmesi beklenen Vivo NEX adlı model için bir görsel yayınlandı. Görsele göre ise modelin neredeyse tamamen çerçevesiz bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Üç farklı versiyon ile gelmesi beklenen serinin en üst modeli NEX S olurken NEX ve NEX A modelleri de seriye eşlik edecek. Modellerin kasa ve ekran çerçevesi tarafında aynı seviyede olması bekleniyor.

Yayınlanan uzay temalı postere göre cihazın alt bölümdeki ince çerçevesi haricinde diğer kısımlarında herhangi bir çerçeve veya çentik bulunmadığı gözüküyor. Modelin içerisine gizlenmiş olan ön kamera ve ekrana entegre parmak izi sensörü bulunuyor. Alt bölümü tıpkı iPhone X gibi kavisli bir OLED ekrana sahip olmadığı için çok az oranda kalınlık gözüküyor. Ancak cihazın görsele göre çentiksiz bir yapıda gözükmesi bu noktada çentiksiz telefon severler için güzel bir durumda olacağa benziyor.

Henüz yeni detayları gelmeye devam eden modelin Geenbench sonuçlarına göre cihazda Snapdragon 845 işlemcisinin olduğu gözüküyor. 8 GB RAM belleğinden destek alan modelin NEX S ile beraber amiral gemisi rakipleri ile yarışması bekleniyor. NEX ve NEX A modelleri ise Snapdragon 710 işlemcisi ile daha çok orta-üst segmente hitap edecek. 6.59 inçlik ekran büyüklüğüne sahip olan amiral gemisi 2316 x 1080 piksel çözünürlük sunarken 4000 mAh'lik bir bataryaya sahip olacak. 20 ve 16 megapiksellik ana kamera ile beraber 24 megapiksellik bir ön kameranın cihazda yer alması bekleniyor. Son olarak modelin 1000 dolar seviyelerinde olacağı iddia ediliyor.





PAYLAŞ