Vivo iQOO Z1x'in özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Vivo iQOO Z1x'in özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-24 21:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Vivo’nun yakın bir dönemde tanıtılması beklenen yeni akıllı telefon modeli iQOO Z1 x’in batarya detayları ortaya çıktı. Henüz kısa süre önce tanıtılan iQOO Z1 modelinin daha sadeleştirilmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak olan iQOO Z1 x’in işlemci tarafında Snapdragon 765G modelinden güç alması bekleniyor. Akıllı telefon pazarının fiyat performans ve üst segmentte bilinen şirketlerinden olan Vivo, daha çok performans odaklı cihazları ile ilgi görmeyi başarıyor. Şirket, ürün gamını genişletmek adına ise sürekli olarak yeni akıllı telefon modelleri geliştirmeye devam ediyor. Marka bir süre önce MediaTek Dimensity 1000+ işlemcisine sahip ilk akıllı telefon modeli Vivo iQOO Z1 modelini tanıtmıştı. Şimdi ise bu cihazın biraz daha sadeleştirilmiş versiyonu olan iQOO Z1x’in yolda olduğu ortaya çıktı.

Yeni Vivo iQOO Z1x modeli geliyor

Vivo X50 tasarımı ve teknik özellikleri belli olduVivo X50 tasarımı ve teknik özellikleri belli oldu

Sızıntılara göre cihazda Snapdragon 765G işlemcisini göreceğiz. Yüksek tazeleme oranına sahip bir ekranın yer alması beklenen bu model 33 watt hızlı şarj desteğine sahip olacak. Bu kadar hızlı şarj desteğinin beraberinde büyük bir bataryaya da sahip olması bekleniyor. Çin’in sosyal medya sitesi Weibo’da sızdırılan detaylara göre iQOO Z1x modelinde 5000 mAh’lik bir bataryanın bulunması bekleniyor. Bu akıllı telefon kutu içinden Android 10 işletim sistemine sahip olarak gelmesi bekleniyor. Görselde iQOO Z1x modelinin diğer özellikleri ise gözükmüyor.

Vivo’nun kısa süre önce çıkan Dimensity 1000+ işlemcili iQOO Z1 modeli 310 dolardan başlayan fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu. Bu kapsamda iQOO Z1 x modelinin de bu seviyelerinden çok daha alt bir fiyatla satışta olması bekleniyor. Modele dair diğer tüm detayların resmi olarak tanıtım gerçekleştiği zaman belli olması bekleniyor. Şuan için cihaz hakkında bilinenler bunlardan ibaret.


Resmi olarak tanıtılan Vivo X50 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo X50 özellikleri ve fiyatı
Gimbal destekli Vivo X50 Pro özellikleri ve fiyatıGimbal destekli Vivo X50 Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ