Vivo, iQOO Z1'in 'Nautical King

Vivo, iQOO Z1'in 'Nautical King" sürümü sınırlı sayıda üretilecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-14 17:31:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Vivo, kısa bir süre önce duyurmuş olduğu yeni akıllı telefonu iQOO Z1'in özel ve sınırlı sayıdaki bir sürümünün duyurusunu yaptı. "Z1 Nautical King" olarak isimlendirilen bu özel sürüm, arka kapağında kullanılan tasarımı ile ön plana çıkıyor. Akıllı telefonun donanım özelliklerinin iQOO Z1 ile aynı olması bekleniyor.

Son dönemlerde tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaran Çinli teknoloji üreticisi Vivo, özellikle de son amiral gemisi katili akıllı telefonuu iQOO Z1 ile akıllı telefon tutkunlarını mest etti. Şimdi ise bu akıllı telefonun "Nautical King Limited Edition" isimli özel bir sürümü duyuruldu. Bu akıllı telefon, tasarımıyla dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

MediaTek Huawei'den aldığı siparişlerle 6 ayda rekor kırdıMediaTek Huawei'den aldığı siparişlerle 6 ayda rekor kırdı

iQOO Z1 Nautical King Limited Edition, Çin pazarı dışına çıkmayacak. Şirket, yapmış olduğu açıklamalarda bu akıllı telefonun sınırlı sayıda üretileceğinin açıklamasını yaptı. Çinli teknoloji tutkunları, bu özel sürüm iQOO Z1'e 22 Temmuz itibarıyla erişebilecekler.

Karşınızda, Vivo Z1 Nautical King Limited Edition

Yeni çıkacak olan bu sürüm cihazlarda farklı bir arka kapak tasarımı uygulanmış. Bunun dışında ise telefonda herhangi bir farklılık yok. Şirket, her ne kadar donanım özellikleri ile ilgili açıklama yapmamış olsa da çok büyük bir ihtimalle bu özel sürüm, Z1'in temel teknik özellikleri ile birlikte gelecek. 

Vivo iQOO Z1, 6,57 inç büyüklüğünde IPS LCD ekrana sahip. Bu ekranın sağ üst tarafına yerleştirilen ön kamera ise 16 MP çözünürlük sunuyor. Telefonun arka kısmındaki üçlü kamera kurulumunda ise 48 MP çözünürlük sunan ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP çözünürlüğündeki makro kamera yer alıyor.

Vivo mühendisleri, amiral gemisi katili bu akıllı telefonu MediaTek Dimensity 1000+ işlemci ile destekliyor. Bu işlemciye 8 GB'ye kadar RAM ve 256 GB'ye kadar da depolama alanının yer aldığı farklı kombinasyonlar eşlik ediyor. 5G desteğine de sahip olan cihaz, Android 10 tabanlı iQOO UI arayüzü ile birlikte geliyor ve 44 watt hızlı şarj desteğine sahip olan 4.500 mAh kapasiteli bir batarya ile kullanıcılara etkileyici bir kullanım deneyimi sunuyor.

Vivo, kısa bir süre önce duyurduğu Z1 modeli için 310 dolar ile 390 dolar aralığında fiyatlara sahip varyantlar oluşturmuştu. Şirket, bu özel sürüm ve sınırlı sayıdaki akıllı telefon için herhangi bir fiyat açıklamasında bulunmadı.



PAYLAŞ