Vivo ilk çift çentikli V19 modelini duyurdu - Haberler - indir.com

Vivo ilk çift çentikli V19 modelini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-08 17:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli teknoloji şirketi Vivo ilk kez çift çentik tasarımını kullanan akıllı telefon üreticisi oldu. Çift çentikte çift ön kameraya yer veren şirket Vivo V19 modelini resmi olarak duyurdu.

Piyasaya sürdüğü fiyat performans ürünleriyle akıllı telefon sektörünün dikkat çeken markalarından olan Vivo ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Akıllı telefon piyasasında güçlü bir konuma sahip olmak için çabalayan şirket dün segmentinin iddialı özelliklerine sahip olan Y50 modelini tanıtmıştı. Hemen ardından yeni bir akıllı telefonu duyuran şirket ilk kez çift çentikli ekran tasarımına imza attı.

Resmi olarak tanıtılan Vivo NEX 3S 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo NEX 3S 5G özellikleri ve fiyatı

İlk kez Vivo V17 modelinin yeniden isimlendirilmesiyle geçtiğimiz sene tanıtılan Vivo V19 modeli yeni versiyonuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Vivo V19 özellikleri

6.44 inç ekran boyutuna sahip olan Vivo V19 SUPER AMOLED ekran üzerine kurulu. 2400x1080p ekran çözünürlüğüne sahip olan model şirketin çift çentikli tasarımla piyasaya sürdüğü ilk akıllı telefon modeli olma özelliğine sahip. Geliştirdiği ürünlerle “Ucuz Çin markası” etiketinden kurtulan Vivo yeni akıllı telefon modelinde ekrana entegre parmak izi sensörüyle karşımıza çıkıyor.

Gücünü Qualcomm’un 10nm sürecine sahip olan 8 çekirdekli Snapdragon 712 yonga setinden alan Vivo V19 8 GB RAM’le kullanıcılarına güçlü bir performans vadediyor. 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı dahili hafıza seçeneğine sahip olan Vivo V19 UFS 2.1 depolama seçeneklerine de sahip. 4.500 mAh’lık güçlü batarya kapasitesine sahip olan cihaz 33W hızlı şarj ile destekleniyor.

Arka panelinde 48 MP çözünürlüğe sahip olan ana kamera, 8 MP’lik ultra geniş açılı kamera, 2 MP derinlik sendörü ve 2 MP makro kamera olmak üzere dörtlü kamera sistemine sahip olan Vivo V19 ön panelinde 32 MP ana kamera ve 8 MP’lik ultra geniş açılı kameraya ev sahipliği yapıyor. Henüz ne zaman satışa çıkacağı bilinmeyen Vivo V19 modelinin satış rakamı da açıklanmadı. Global pazarda satışa sunulması beklenen cihazın Türkiye’ye gelip gelmeyeceği de bilinmiyor. Vivo V19’la ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.


Resmi olarak tanıtılan Vivo V19'u özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo V19'u özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Vivo 6S 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Vivo 6S 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ