Vivo, iki yeni orta segment akıllı telefon çıkarıyor! - Haberler - indir.com

Vivo, iki yeni orta segment akıllı telefon çıkarıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-27 10:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Sertifikasyon programı olan Çinli TENAA neredeyse tüm Çinli firmaların telefonlarının sızıntısını veriyordu. Yayınlanan belgelere göre telefonların çeşitli özellikleri sızdırılıyordu. Şimdi de Vivo firmasına ait olan iki modeli sızdırdı V1730DT ve V,vp V1803BA adlı iki modelin pazara sunulma ihtimali oldukça yüksek. Çinli bu sertifikasyon şirketi, Çin pazarında herhangi bir şey satmak isteyenlere onay veriyor. Pazarda satılacak her ürün için TENAA'dan onay almak zorunda olan firmalar buraya başvuruyorlar. Çinli akıllı telefon şirketleri de buraya başvurduğu için sızıntılar genelde buradan çıkıyor. TENAA belgelerde telefonun bazı özelliklerini de sızdırmış.

Yeni çıkacak orta segmentli iki model

İlk olarak birinci model Vivo V1730DT özelliklerine bakalım. Orta sınıfta yer alacak olan bu cihaz 6.26 inçlik bir ekrana sahip. 2280 x 1080 çözünürlükle birlikte tasarım konusunda popüler olan çentikli tasarımı kullanıyor. 4 GB Ram olması beklenen telefonda 128 GB depolama alanının olacağı tahmin ediliyor. İşlemci olarak 1.8Ghz Octa-core işlemcisindne güç alacak. 256 GB MicroSD kart desteği bulunacak olan telefonda çift arka kamera bulunuyor. Arka kameralardan birincisi 16MP, ikincisi 2MP. Ön tarafta ise bir kamera bulunuyor. Bu kamera 16MP'lik selfie severler için yapılmış. Yeni çıkacak olan telefon 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olacak.

İkinci model Vivo V1803BA 6.22 inçlik bir ekrana sahip. 1520 x 720 çözünürlüğe sahip olan telefon 4 GB Ram ve 64 GB'lık depolama alanına sahip olacak. İşlemci olarak 2.0GHz Octa-core yonga setini kullanacak. Bu modelde de çift arka kamera bulunuyor. 13MP + 2MP'lik bu kameralar yine alan derinliği sağlayarak güzel bir çekim sunuyor. Önde selfie kamerası olarak 8MP'lik bir kamera bulunuyor. Bu ikinci modelin altın renginde satışa sunulacağı düşünülüyor.





PAYLAŞ