Vivo Apex 2020'nin konsept tasarım görüntüleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Vivo Apex 2020'nin konsept tasarım görüntüleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-11 20:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji üreticisi Vivo’nun çerçevesiz akıllı telefon pazarındaki güçlü modellerinden birisi olan Apex’in yeni modeline dair konsept görüntüleri ortaya çıktı. Her geçen yıl telefon üreticileri cihaz çerçevelerini yok ederek tam ekranlı bir telefon deneyimi sunmayı hedefliyorlar. Çeşitli pop-up veya delikli tasarımlar gibi denemeler olsa da, hala üreticiler tarafından yeni hamleler görüyoruz. Ben Geskin tarafından paylaşılan Vivo Apex 2020’nin konsept görüntülerinde ise cihazın ön ve arka tasarımının nasıl olacağı gözüküyor. Vivo’nun ilk defa 2018 yılında piyasaya sürmüş olduğu Apex modeli, çerçevesiz akıllı telefonlar arasında bir referans olmayı başarmıştı. Öyle ki rakiplerinden daha fazla ekran/gövde oranına sahip olarak dikkatleri üzerine topladı.

Vivo Apex 2020 gözüktü

ASUS VivoBook S14 teknik özellikleriASUS VivoBook S14 teknik özellikleri

Şimdi ise yine rakiplerinden daha yüksek bir ekran-gövde oranına sahip olması beklenen 2020 cihazı ortaya çıktı. Apex 2020’nin yayınlanmış olan konsept tasarımında parmak izi okuyucusunun ekran içerisine entegresi dikkat çekiyor. Cihazın ayrıca ekranının kavisli bir yapıda olacağı da konsept tasarımda öne çıkanlar arasında oluyor. Diğer yandan modelde kullanılan ön kamera tasarımında kızaklı bir yapı görüyoruz. Apex 2020’de ekranın içinde yer alacak olan kamera ile yer değiştirmiş olduğu görünüyor. Cihazın arka yüzeydeki kamera kurulumu tarafında da tasarım değişiklikleri gözüküyor. Daha önce dikey olarak konumlandırılan kameralar, Apex 2020 ile beraber bir dair tasarım içerisinde geliyor.

Daire tasarım içindeki kamera modülünde 5x ve 7.5x optik yakınlaştırma sunan sensör yer alıyor. Ana kamera ise 48 megapiksel olurken, cihazda yer alacak olan ultra geniş açılı lens ve LED flaşın ne özelliklere sahip olduğu bilinmiyor. Vivo ekran gövde oranı ile dikkatleri toplarken, Apex 2020 modelinin 5G modelinin de olması bekleniyor. Bakalım cihaz beklenen özellikler de gelecek mi göreceğiz.  


Huawei, Oppo, Vivo ve Xiaomi sürpriz bir ortaklığa imza attı!Huawei, Oppo, Vivo ve Xiaomi sürpriz bir ortaklığa imza attı!
Vivo iQOO 3 ilk kez TENAA'da görüntülendi!Vivo iQOO 3 ilk kez TENAA'da görüntülendi!

PAYLAŞ