Virüsler Tatil Yapmıyor! - Haberler - indir.com

Virüsler Tatil Yapmıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Yazılım

Siber tehditlere karşı proaktif koruma lideri olan ESET, dijital saldırılara karşı güvenli çalışmanın yöntemini tüm kurumsal çözümlerinde yaptığı yüzde 20'lik indirim fırsatıyla sunduğunu duyurdu.

Bankalardan kamu kuruluşlarına, KOBİ'lerden Holdinglere, okullardan hastanelere kadar binlerce kuruma dijital güvenlik sağlayan ESET, kullanıcıların yaz aylarında da güvenliği elden bırakmamaları için Temmuz ve Ağustos aylarında, kapsamlı korunma imkanı sağlayan ESET Endpoint Antivirüs ve ESET Endpoint Security ürünleri başta olmak üzere tüm kurumsal ürünlerinde yüzde 20 ekstra indirim uygulayacağını açıkladı.

Virüslerin ve hırsızların tatile çıkmadığı gerçeğine dikkat çeken ESET?in yaz güvenlik kampanyası, 1 Temmuz - 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında yeni ürün alan veya yenileme yapan kurumlarda 26 ve üzeri kullanıcılı alımlar için geçerli.

10 bini aşkım kurumsal ve 11 milyon bireysel müşterisi bulunan ESET'in diğer güvenlik çözümlerini aşağıda bulacağınız bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ