Viral Efekt Uygulaması Prisma Android'e Geldi - Haberler - indir.com

Viral Efekt Uygulaması Prisma Android'e Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-25 15:56:49
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Sanat eseri niteliğinde efektler kullanılarak fotoğraflarınızı görsel şölene dönüştüren Prisma yayınlandığı günden bu yana fotoğraf çekmeyi sevenler tarafından akıllı cihazlarına indirilmiştir. Ancak prisma ilk günden itibaren sadece IOS veri tabanlı cihaz kullanıcılarının ulaşabileceği şekilde yapılmıştır.

Appstore'dan Sonra Play Store'da
Filtre programı Prisma ilk önce IOS veri tabanlı cihazların ulaşabileceği şekilde üretilirken android veri tabanlı cihaz kullanıcıları uygulamaya ulaşamadılar. Ancak Prisma kısa süre sonra play store mağazalarına da geleceğini açıkladı. Şimdilik beta sürümünü android için yayınlayan uygulama, android kullanıcılarını sevindirdi. Yapmış olduğu viral uygulama ile Facebook'a göz kırparak umut vaat etti.

Prisma İlk etapta Pek çok Kullanıcıya ulaştı.
Uygulamanın yayınlandığı günden bu yana sadece IOS cihazlarında olmasına rağmen 15 milyon kullanıcıya ulaştığı biliniyor. Appstore mağazalarından ücretsiz olarak ulaşılan uygulama programı yaklaşık olarak 7.5 milyon kez indirilerek, rekora koşmaktadır. Appstore'dan sonra play store'dan da indirilebilecek uygulama ile bu sayının 3 katına çıkması bekleniyor. Şimdiye kadar 40 üzeri ülkede kullanılan uygulamanın android cihazlara da gelmesiyle birlikte tüm ülkelerde kullanılması bekleniyor.

Prisma ve Instagram Farkı
Sosyal paylaşım sitelerinden birisi olan Instagram'da kurulduğu günden itibaren fotoğraflarınızı filtreleyerek sosyal medyada paylaşmanızı sağlar. Ancak Prisma ne Instagram gibidir ne de picasa gibidir. Uygulama içinde yer alan sinir ağları fotoğrafı detaylıca taradıktan sonra ara yüzüne uygun olan efekti size sunar. Adeta fotoğrafınızı sanat eserine dönüştürür.

Android'e Yüklenmesi
Prisma'nın IOS veri tabanlı cihazlara yüklenebilmesi için appstore'a girilerek indirilmesi gerektiği biliniyor. Bu günlerde beta sürümünü android üzerinde denyen prisma'yı android cihazlarda edinebilmek için bağlantıyı takip etmenin yeterli olacaktır. Bağlantıyı takip ettikten sonra e-posta adresinizi bırakmanız yeterli olacaktır.

Prisma'nın Getireceği yenilikler
Prisma, android beta sürümünden sonra hız kesmeden çalışmalarına devam edeceğini açıkladı. 360 derece fotoğraf özelliği, video filtreleri ve yeni stilleri ekleyeceği gün iple çekiliyor. Tüm dünyanın ilgisini bir anda üzerine toplamayı beceren prisma'nın bu başarısının ardından Facebook'un prisma'yı satın alabileceği konuşuluyor. Prisma ve facebook gibi iki dev firma arasındaki uygulamalar halen sürmektedir.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ