Vine'ın Yeni Uygulaması Byte, İçerik Üreticilerine Açıldı - Haberler - indir.com

Vine'ın Yeni Uygulaması Byte, İçerik Üreticilerine Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 13:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2016 yılının popüler uygulaması olan Vine platformunun kapanış ılı olmuştu. Hala YouTube ve benzeri video içerik platformlarında videoları yayınlanmaya devam eden Vine oluşumu için yeni bir uygulama çok yakın bir zamanda geliyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız haber ile ilk detayları belli olan ve Vine 2.0 olarak da adlandırılabilecek yeni uygulama Byte hakkında yeni gelişmeler mevcut. Buna göre yeni Byte uygulamasını resmi olarak 2019’un ilkbaharı ile beraber piyasada görebiliriz. Vine uzun bir zaman önce kapanmış bir platform olarak bilinse de bu noktada halan kullanıcı kitlesi bulunuyor. Bu durum ise uygulama yapımcıları tarafından fark edildi ve Byte olarak uygulama tekrardan pazara girmeye hazırlanıyor.

Byte 2019 Yakında Geliyor

Vine Geliştiriclerinden Yeni Canlı Bilgi Yarışma UygulamasıVine Geliştiriclerinden Yeni Canlı Bilgi Yarışma Uygulaması

Şuan için YouTube’da bulunan birçok büyük ismin ilk platform ve durağı geçmiş dönemlerde Vine olmuştu. Gabbie Hanna, Logan Paul, Drew Gooden gibi birçok bilinen ünlü içerik üreticisinin Byte’ın çıkışı ile beraber bu platforma yönlenmesi bekleniyor. İçerik üreticilerine bugünden itibaren açılan Byte platformunun başvuru platformunda üreticilere bazı sorular yöneltiliyor. Bu noktada kitlelerinin büyüklüğü iletiliyor. Byte’ın içerik üretici tarafına dahil olmak için yapılması gereken şartlar henüz bilinmese de, asıl ana faktörün içerik üreticinin kitle büyüklüğü olduğu göze çarpıyor. Bu noktada Byte uygulaması kullanıcılara açılmadan önce içerikler ile dolmuş bir platform haline gelecek.

Özellikle şuan için ülkemiz dahil dünya çapında popüler ve viral olan TikTok gibi uygulamalar bulunsa da, Vine platformunun vermiş olduğu deneyim ve istikrar henüz yakalanmış değil. Byte sadece kullanıcıların değil içerik üreticilerinin reklam verenler ile iyi bir gelir elde edeceği platform olması bekleniyor. Bakalım Byte uygulaması çıkışıyla beraber eski Vine etkisi yaratacak ve kullanıcıları kendisine çekecek mi göreceğiz.  


Vine Uygulaması Tekrardan CanlandırılacakVine Uygulaması Tekrardan Canlandırılacak
Efsane Uygulama Vine'ın Dönüşü KesinleştiEfsane Uygulama Vine'ın Dönüşü Kesinleşti
Vine'ın Devam Platformu Geliyor OlabilirVine'ın Devam Platformu Geliyor Olabilir

PAYLAŞ