Vine'ın Web Sürümü Artık Daha Kullanışlı - Haberler - indir.com

Vine'ın Web Sürümü Artık Daha Kullanışlı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Twitter'ın sosyal video paylaşım uygulaması olarak bilinen Vine'ın web sürümüne, arama yapma ve kullanıcı hesabı olmadan giriş gibi yeni özellikler eklenerek daha kullanışlı bir hale getirildi.

6'şar saniyelik video paylaşımları yapılabilen Vine platformu günden güne geliştirilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde mobil platformlarda yer alan uygulamalarını tasarım kişiselleştirme ve doğrudan mesaj özellikleriyle güncelleyen Vine, bugün itibariyle de web sürümünü yenilediğini duyurdu.

Vine

Platforma eklenen özellikler arasında yer alan arama yapabilme sayesinde kullanıcılar istedikleri Vine videosuna daha kolay bir şekilde ulaşabilecekleri gibi ayrıca Vine.co üzerinde mevcut hesapları ile giriş yapmadan da bu videoları izleyebilecekler. Ancak Vine üzerindeki özel videolara hesap ile giriş yapmadan izlemek mümkün olmayacak.

Bilindiği üzere daha önceden Vine üzerinde video izlemek isteyen kullanıcılar, video izlemek için sadece izlemek istedikleri video linkine sahip olmaları ve hesaplarından platforma giriş yapmaları gerekiyordu.

Yeni özelliklerle güncellenen Vine'ın web sürümüne buraya tıklayarak ulaşabilir ve mobil uygulamalarını da aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ