Vine'ın Devam Platformu Geliyor Olabilir - Haberler - indir.com

Vine'ın Devam Platformu Geliyor Olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 13:32:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir dönemin popüler uygulaması olan Vine uygulamasını duymayanınız yoktur. Vine uygulama kurucu isimlerinden birisi olan Dom Hofmann tarafından Byte adlı yeni bir uygulama geliştirildiği ortaya çıktı. Bir video paylaşım uygulaması olması beklenilen uygulamayı 2019 bahar dönemi ile beraber piyasada göreceğiz. Vine uygulamasını hatırlayacak olursak uygulama sonsuz bir döngüye sahip 6 saniyelik videoların içerdiği bir platformdu. Vine uygulaması ilk olarak iOS platformu için yayınlanmış olup kısa süre içerisinde büyük bir popülerliğe erişmişti. Daha sonra ise uygulama Android içinde yayınlandı ve 6 saniyelik bu videolara sahip Vine uygulaması binlerce takipçi ve milyonlarca kullanıcıya erişmeyi başardı.

Yeni Vine Benzeri Uygulama Geliyor

Vine Geliştiriclerinden Yeni Canlı Bilgi Yarışma UygulamasıVine Geliştiriclerinden Yeni Canlı Bilgi Yarışma Uygulaması

2012 yılında Vine uygulaması Twitter tarafından satın alınmıştı. Ancak o dönemlerde Instagram’ın popülerleşmesi ve içeriklerinin gelişmesi ile beraber Vine popülerliği azalmaya başladı. Şirket tarafından alınan karar ile beraber ise 2017 yılında Vine uygulaması tamamen kapandı. Ancak Vine kurucularından Dom Hofmann’ın pazara sunacağı fikirler bitmemişe benziyor. Bu noktada Twitter’dan yaptığı bir açıklama ile 2019’un ilk çeyreği ile beraber Vine’ın devamı olarak düşünülen yeni Byte adlı uygulamayı göreceğiz.

Uygulamanın içeriği ve işleyiş biçimi henüz tam olarak belli olmuş değil. Ancak Vine gibi sonsuz döngüde oynayan videoların yer alması bekleniyor. Ancak videoların uzunluğu ve paylaşım seçenekleri hakkında henüz bir bilgi yer almıyor. Vine piyasaya sürülmüş en başarılı uygulamalardan birisi olarak görülürken Vine üzerinde popüler olmuş ve sosyal medyada popülerliğini sürdüren birçok insan bulunuyor. Bakalım bu yeni Byte uygulaması tıpkı Vine gibi benzeri bir başarı yakalayacak mı göreceğiz. 2019’un ilk çeyreği ile beraber söz konusu Byte uygulamasını piyasada göreceğiz. Uygulamanın yine ilk iOS platformuna sonra ise Android pazarına giriş yapması bekleniyor.  


İlgili uygulamalar
Vine Uygulaması Tekrardan CanlandırılacakVine Uygulaması Tekrardan Canlandırılacak
Efsane Uygulama Vine'ın Dönüşü KesinleştiEfsane Uygulama Vine'ın Dönüşü Kesinleşti

PAYLAŞ