Vine'da Kişisel URL Dönemi Başladı - Haberler - indir.com

Vine'da Kişisel URL Dönemi Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler olarak kullanılan kısa video paylaşım platformu Vine, kullanıcılarının bugünden itibaren kendilerine ait kişisel URL sahibi olabileceklerini ve sahip olmak istedikleri kullanıcı adlarını 23 Aralık gününe kadar rezerve edebileceklerini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Twitter'ın kısa video servisi Vine, Instagram, Facebook, Google+ ve Twitter sosyal paylaşım servislerinin kullanıcıları için sunduğu özel URL imkanını kendi kullanıcıları içinde sunacağını duyurmuş ve bu duyurusu ile tüm dünyadaki kullanıcılarını sevindirmişti. Twitter'dan yapılan açıklamaya göre; Vine'da özel URL sahibi olmak isteyen kullanıcıların https://vine.co/profiles adresine tıklayarak 23 Aralık' a kadar istedikleri kullanıcı adını belirlemelerini ve rezerve etmeleri gerektiğini duyurdu. 

Şimdilik sadece doğrulanmış Twitter hesabına sahip kullanıcıların kişisel URL oluşturarak Vine' a giriş yapabilecekleri servise, doğrulanmış hesabı olmayan kullanıcıların ise 23 Aralık Pazartesi günü kendi URL adreslerini kullanarak uygulamaya giriş yapabilecekler. Kullanıcıların özel URL'lerini aldıktan sonraki adresleri ise "vine.co/kullanıcıadı" şeklinde olacak. Ayrıca bu yenilik sayesinde Vine'da kişiye özel profil sayfası oluşturmak da mümkün olacak.

Kısa video paylaşım servisinin Android, iOS ve Windows Phone kullanıcıları için geliştirdiği mobil uygulamalardan cihazınıza uygun olanını aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ücretsiz yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ