Vine'a Doğrudan Video Mesaj Gönderme Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Vine'a Doğrudan Video Mesaj Gönderme Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

6 saniyelik video paylaşımının yanı sıra sunduğu yeni özellikleriyle kapsamlı bir sosyal ağ olma yolunda ilerleyen Vine, kullanıcıların birbirlerine video aracılığıyla doğrudan mesaj gönderebilme özelliğini tanıttı.

Instagram'ın video paylaşım özelliğini kullanıcılara sunmasından sonra önemli bir rakiple karşı karşıya kalan Vine, kullanıcıların birbirine doğrudan videolar aracılığıyla mesaj gönderebilmelerini sağlayan 'Vine Messages' (VM) özelliğini duyurdu. Vine'ın yeni Android ve iOS güncellemesi ile birlikte gelecek olan bu yenilik sayesinde kullanıcılar çektikleri videolar aracılığıyla arkadaşlarına mesaj olarak gönderebilecekler.

Vine Messages

Popüler kısa video paylaşım servisine üye olan ya da olmayan herkesin kullanabileceği mesaj gönderme özelliği ile kullanıcılar, cihazlarındaki adres defterinde bulunan tüm kişilere video ve metin mesajı gönderebilecekler. Vine mesajlar özelliğiyle kullanıcılar ister bire bir mesaj isterlerse de çoklu sohbet imkanı bulabiliyorlar.

Kaç kişiyle bağlantı kurulacaksa o kadar sohbet ekranı oluşturulmasına imkan veren mesajlaşma özelliğinde gelen mesaj bildirimleri 'Arkadaşlar' ve 'Diğer' sekmeleri altından kullanıcılara ulaştırılıyor. Ayrıca 'Ayarlar' sekmesinden de takip edilmeyen kişilerin video mesaj göndermeleri engellenebiliyor. Çeşitli özelleştirme seçeneklerini de kullanıcılara sunan Vine ile sohbet ekranları için farklı renkler atanabildiği gibi Vine mesajları bas konuş özelliğini de sunuyor.

Sosyal kısa video paylaşım servisi Vine'ın güncellenen Android, iOS ve Windows Phone uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ