Vine Uygulaması Tekrardan Canlandırılacak - Haberler - indir.com

Vine Uygulaması Tekrardan Canlandırılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-05 20:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bir zamanların kısa video paylaşım platformu olan Vine, Twitter şirketi tarafından 2012 yılında satın alındıktan sonra oldukça yüksek bir popülerliğe ulaşmıştı. Fakat zamanla bu ilgi ve popülerlik düşerek azalmaya devam etti. Uygulama ise 2017 yılının ilk ayları ile beraber tamamen kapatıldı. Vine CEO'larından birisi olan Dom Hofmann tarafından uygulamanın tekrardan canlandırılacağı konusu şuan için gündeme tekrardan geldi. Başka bir isim altında piyasaya girmesi düşünülen bu yeni uygulamanın kullanıcılara eski uygulamadan dahada gelişmiş bir deneyim sunması planlanıyor.

Twitter üzerinden bu konu üzerine paylaşım yapan Hofmann uygulama hakkında yeterli detayları vermekten kaçtı. Fakat proje için yeterli olan maddi kaynağın kendisi tarafından karşılanacağını ifade etti ve bunun bir 'dış proje' olacağını ifade etti. Hofmann tarafından diğer yandan bütün zamanının Interspace adlı bir girişim için gittiği söyleniyor. Vine uygulamasını tekrardan canlandırma haberleri hayranlar ve kullanıcılar tarafından heycanla karşılandı diyebiliriz.

Fakat uygulamanın tam anlamıyla piyasaya tekrar girmesi için bir zamana ihtiyacı bulunuyor. Bu sebepten ötürü kendi içerisinde bir kitlesi bulunan Vine kullanıcılarının bir süre daha sabırla beklemesi gerekmektedir. Bakalım Vine uygulamasını bu yeni doğuşu şirket adına bir yüksekliş sergileyecek mi ve eski popülaritesini tekrardan yakalayabilecek mi yakın zamanda göreceğiz.





PAYLAŞ