Vine Artık Web Tarayıcıdan da Takip Edilebilecek - Haberler - indir.com

Vine Artık Web Tarayıcıdan da Takip Edilebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 17:18:56
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobil cihazlara yüklenen Vine uygulaması sayesinde video paylaşım servisi üzerinde bulunan hesapları takip edebiliyor ve videoları izleyebiliyorduk. Yeni gelen özellik sayesinde artık kullanıcılar Vine hesaplarını web tarayıcısı üzerinden de takip edebilecekler.

Kısa bir zaman önce Twitter'ın kısa video paylaşım servisi Vine, kişisel URL (kullanıcı adı alma) özelliğini kullanıcılarına sunmuştu. Ancak bugüne kadar bu profillere web üzerinden ulaşmak ve takip etmek mümkün değildi. Vine resmi blogundan yapılan duyuruya göre artık bundan sonra kullanıcılar kendi hesapları da dahil olmak üzere takip ettikleri kişilerin hesaplarına bilgisayarlarında bulunan web tarayıcısı üzerinden de ulaşabilecek ve takip edebilecekler.

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar web tarayıcısı üzerinden girdikleri Vine tarayıcı sürümünde TV modu adındaki özelliği kullanarak videoları sorunsuz bir şekilde görüntüleyebiliyor, beğeni ve Revine işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Sayfanın sağ üst köşesinde bulunan TV simgesine tıklandığında tam ekran olarak da izleyebileceğiniz videolarda ayrıca klavye kısayollarını kullanarak bir sonraki videoya da geçiş yapabiliyorsunuz.

Örnek profil sayfası için https://vine.co/HasanYasar adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Vine mobil uygulamalarını da sitemiz üzerinden ücretsiz olarak cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ