Vine' a Türkçe Dil Desteği Eklendi - Haberler - indir.com

Vine' a Türkçe Dil Desteği Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

 Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinde kısa videolar paylaşılmasını sağlayan Vine nihayet Türkçe dil seçeneğine kavuştu.

Kullanıcıların 6' şar saniyelik videolar çekerek bu videoları Twitter hesapları üzerinden paylaşılmasını mümkün hale getiren Vine' ın resmi blogundan yaptığı duyuruya göre 19 yeni dil seçeneğinin eklenmesinin yanı sıra Türkçe dil desteğininde kullanıcılara sunulduğu bildirildi.

Yapılan bu duyuru ve uygulamada yapılan güncellemeden sonra Vine' a eklenen diller ise şu şekilde; Danca, Flemenkçe, Fince, Fransızca, Almanca, Endonezya dili, İtalyanca, Japonca, Korece, Malay dili, Norveçce, Brezilya Portekizcesi, Rusça, İspanyolca, İsveççe, Basit Çince, Geleneksel Çince, Tayca ve Türkçe.

Farklı dil seçeneklerinin yanı sıra geçtiğimiz günlerde Windows Phone kullanıcıları içinde yayınlanan Vine, bu sayede her geçen gün kullanıcılarının sayısını daha da artıracak gibi görünüyor. Ayrıca Vine uygulamasını Android ve iOS sistemine sahip cihazlarınızda da kullanabilirsiniz. Popüler video çekme ve paylaşım uygulaması Vine' ı aşağıdaki linkleri kullanarak sahip olduğunuz cihazınıza uygun olanı seçerek indirebilirsiniz.

Android için Vine indir

iOS için Vine indir

Windows Phone için Vine indir





PAYLAŞ