Vidpresso servisine Facebook kancası! - Haberler - indir.com

Vidpresso servisine Facebook kancası!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-15 09:37:08
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Canlı yayın bölümüne büyük bir önem veren Facebook önemli bir yatırım yaptı ve Vidpresso’u bünyesine kattı. İşte iki marka arasındaki anlaşmanın detayları.

Canlı yayın servisi bölümünde büyük bir hareket kazanan Facebook, canlı yayın konusunda dikkat çeken Vidpresso’ya kancayı taktı. İki marka arasında yapılan ilk görüşmelerde anlaşma sağlarken Facebook Vidpresso desteği ile birlikte bu alanda daha da etkin olmayı hedefliyor.

Facebook kendi haber programlarını yapmaya başlıyorFacebook kendi haber programlarını yapmaya başlıyor

Facebook hisseleri %20'den fazla değer kaybetti

Canlı yayın güncellemeleri Facebook’u canlandırabilir

Instagram’a kayan kullanıcıların yeniden Facebook’ta etkinlik sağlamasını hedefleyen marka, Vidpresso ile birlikte bu konuda önemli bir adım attı. Vidpresso mevcut Facebook canlı yayın servisinin çok daha gelişmiş özellikler kazanmasını sağlayacak.  Vidpresso canlı yayın uygulamasında birden fazla kamerayı desteklediği gibi kameralar arası anlık geçişleri de kolay hale getiriyor. Bunun dışında interaktif oylama, anket kayan yazı ekleme, renk ayarları, görüntü boyutlandırması gibi çok sayıda seçeneğe sahip olan Vidpresso, bu özellikleri ile yepyeni bir canlı yayın deneyimi sunuyor. Sadece canlı yayın yapanlar için değil, canlı yayına bağlanan katılımcıların da interaktif olmasını sağlayan bu yenilik, Facebook için farklı bir hareketlilik katabilir. Şu anda iki marka arasındaki anlaşmanın ne zaman resmiyet kazanacağı ve yeni özelliklerin ne zaman Facebook Live bölümünde olacağı bilinmiyor.  

Vidpresso tanıtımı ise şöyle;

Bugüne kadar özelikleri geliştirebilmek adına yatırım yapmaktan kaçınmayan Facebook, sektörde büyük bir yenilik olarak kabul edilen Vidpresso satın alması ile birlikte bu alanda kendini de güçlendirdi.

Facebook'un güncel kullanıcı sayısı açıklandı


2018 FIFA Dünya Kupası En'leri, Facebook tarafından belirlendi2018 FIFA Dünya Kupası En'leri, Facebook tarafından belirlendi
Facebook Google'ın çip yöneticisi ile anlaştıFacebook Google'ın çip yöneticisi ile anlaştı
Facebook kripto para reklamı yayınlamak için kolları sıvıyorFacebook kripto para reklamı yayınlamak için kolları sıvıyor

PAYLAŞ