Video Mesajlaşma Uygulaması Yahoo Livetext Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Video Mesajlaşma Uygulaması Yahoo Livetext Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-20 10:28:41
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Yahoo, geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız yaptığı lansmanla Yahoo Livetext - Video Messenger adını verdiği video mesajlaşma uygulamasını tanıttı. Şu an sadece iOS versiyonu çıkan uygulama ilk olarak Hong Kong'da kullanıma sunuldu.

Daha önce 11.9 milyon dolar bedelle MessageMe'yi satın alan Yahoo, bu defa yeni bir alana giriş yaptı ve bir süredir dedikodu olarak duyduğumuz video mesajlaşma uygulamasıApp Store'da yayınladı.

Kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlayan Yahoo, video mesajlaşma uygulaması sayesinde mesajlaşma uygulamaları piyasasında yer almaya çalışacak. Daha önce Yahoo Messenger ile ICQ ve MSN Messenger gibi diğer rakiplerine karşı mücadele veren Yahoo, yeni uygulama ile bakalım benzer bir mücadeleden başarılı bir şekilde çıkabilecek mi?

Yahoo Livetext uygulamasının temel özellikleri arasında; ömür boyu ücretsiz görüntülü mesajlaşma, grup mesajlaşma, aynı anda hem metin hem de video mesajlaşma, adres defterindeki kişileri davet etme, Livetext kimliği oluşturma ve profil resmi ekleme gibi özellikler yer alıyor.

Şimdilik sadece Hong Kong App Store'undan indirilebilen uygulama yakın zamanda tüm dünyanın kullanımına sunulacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ