Viber, Windows 8 Masaüstünde - Haberler - indir.com

Viber, Windows 8 Masaüstünde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünya genelindeki sohbet ve mesajlaşma uygulamaları arasında oldukça popüler bir yere sahip olan Viber, mobil uygulamalarını güncellemekle beraber Windows 8 kullanıcıları için geliştirdiği masaüstü uygulamasını da kullanıma sundu.

Akıllı telefon, Mac ve Windows kullanıcılarının en çok kullandığı uygulamalar arasında bulunan Viber, bilindiği üzere WhatsApp benzeri anlık mesajlaşma özelliği ve internet üzerinden sesli görüşme imkanını kullanıcılarına sunmaktadır. Viber'in hem mobil hem de diğer masaüstü uygulamaları ile aynı özellikleri taşıyan arayüzü sayesinde sağ tarafta bulunan düğmeleri kullanarak uygulamanın tüm fonksiyonlarından faydalanabilirsiniz.

Sesli konuşma, yazışma ve fotoğraf gönderme gibi özelliklerin yanı sıra Viber ayrıca çapraz platform ve dokunmatik ekran desteği ile Windows 8 masaüstü kullanıcıları için yayınlanmış durumda.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan Viber'in Windows 8 masaüstü kullanıcıları için yayınladığı uygulamasını buraya tıklayarak bilgisayarınıza yükleyebilir, aynı zamanda daha önceden kullanıcılara sunulan Windows masaüstü yazılımını buraya, Mac yazılımını buraya tıklayarak kurabilirsiniz. Viber'in mobil uygulamalarını da aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazınıza yükleyebilirsiniz.

iOS için Viber indir

Android için Viber indir

Windows Phone için Viber indir

 





PAYLAŞ