Viber, Mobil Oyun Pazarına Adım Atıyor! - Haberler - indir.com

Viber, Mobil Oyun Pazarına Adım Atıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mesajlaşma uygulaması Viber, 2014 yılında sunduğu Video konferans ve sohbetleri takip edebilme yenilikleriyle daha da popüler bir yere sahip oldu. Bu popülerliği bir üst seviyeye taşımayı hedefleyen firma şimdi de mobil oyun pazarına adım atacağını duyurdu.

Rakipleri gibi farklı hizmetleri entegre bir şekilde sunabilmek için Storm8 ve Playtika gibi oyun geliştiricileriyle anlaşan Viber, ilk etapta üç farklı mobil oyunu piyasaya sürecek. Oyunlar öncelikle Belarus, Malezya, İsrail, Singapur ve Ukrayna'da yayınlanacak. 2015 yılının başından itibaren de tüm dünyadaki kullanıcılara sunulacak.

Viber Games

'Viber Candy Mania'', ''Viber Pop'' ve ''Wild Luck Casino'' isimlerini taşıyan oyunları oynayabilmek için Viber hesabı ile giriş yapılması gerekiyor. Ardından Viber'da kayıtlı olan tüm arkadaşlarımız ile bu oyunları karşılıklı olarak oynayabileceğimiz gibi aynı zamanda canlı sohbet etme imkanına da sahip olacağız. Ayrıca yeni oyunlar yayınlandıkça Viber uygulaması üzerinden bildirimlerde alabileceğiz.

Popüler mesajlaşma uygulaması Viber'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla hem masaüstü bilgisayarlarınıza hem de mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ