Vestel'den enerjisini paylaşan telefon: Venus V4 - Haberler - indir.com

Vestel'den enerjisini paylaşan telefon: Venus V4

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-05 09:10:35
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Kullanıcılar için önemli özellik barındıran batarya değerleri,üretilen cihazlar da yeniliğe gidilmesine fırsat doğuruyor. Bir mobil cihaz için en önemli kriterlerden biri bataryası olup,bir de bu özelliğe farklı yenilikler getirilerek müşteriye sunulması,yapılan yenilikler doğrultusunda cihazların rağbet görmesini kolaylaştırıyor. Firmalar ise cihaz üretirken tüketicinin ihtiyacını göz önünde bulunduruyor.

Vestel'in önemli serilerinden olan Venus V4 şarj gücünü bir başka telefonla paylaşabiliyor. Paylaşım ise OTG kablosu ile sağlanıyor.Venus V4'ün 5000 mAh'lik gücü bataryasını güçlü kılmakla kalmıyor pil ömrünü uzattığı için bu sorun ortadan kalkıyor. Telefonun 8.7 mm kalınlığı biliniyor.

Tasarımına da önem verilen cihaz,metal bir tasarıma sahip.Mobil cihazın,4 çekirdekli işlemcisi bulunmakta. Çözünürlüğü ise 5.5 inç 720*1280 (HD) olup ekran olarak Gorilla Glass 3'e sahip olan cihaz rağbet görmekte.Birçok kullanıcı için telefon içeriği önemli olsa da fiyatı da önem arz etmekte. Alıcılar hem kaliteli hem de uygun fiyata cihaz aramakta. Özellik içeriği, batarya değeri, ekranı,çözünürlüğü, RAM'i gibi birçok özellik isteyip fiyattan da cebine uygun fiyatlı cihazlar aramakta. Bu iki durum aynı prosedürde pek rastlanması kolay bir durum olmamakta. Tüketici de kendisi bütçesini düşünmekte. Vestel'in ürettiği bu ürün ise hem şarj özelliği hem de uygun fiyatı ile üreticiye sunuluyor.Fiyatı ise 1099 Tl olarak piyasada. 4'lü flaş destekli cihaz fotoğraf çekmeyi sevenler için ise 13 Mp kamerası ile göz dolduruyor. Hafıza olanağı çok olsun isteyenler için 3 GB RAM'i olup, 32 GB dahili hafızası bulunmakta.Hafıza kartı ile de 64 GB hafıza olanağı sunuluyor.

 

 





PAYLAŞ