Vestel Venüs Go fiyatı açıklandı - Haberler - indir.com

Vestel Venüs Go fiyatı açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-09 15:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Vestel tarafından tanıtımı gerçekleştirilen Vestel Venüs Go modeli için etiket fiyatı da netleşti. İşte detaylar.

Türkiye’de pek çok kullanıcının tercihini kazanan Vestel, yeni modeli ile piyasaya giriş yapıyor. Yapılan tanıtım ile birlikte Android Ore Go Editon sürümü gibi farklı özelliklere sahip olduğu görülen telefon için tanıtım tarihinde fiyat bilgisi paylaşılmamıştı. Yerli üretici olarak ilgi gören Vestel, yeni telefonun fiyat bilgisini de paylaştı.

Vestel Venus Z20 Satışa SunulduVestel Venus Z20 Satışa Sunuldu

Vestel Venüs Go tutacak mı?

Vestel Venüs Go için en büyük soru işareti cihazın Android Oreo Go ile gelecek olması. Daha önce General Mobile tarafından da benzer bir hamle yapılırken telefonlar beklenti altında kalmıştı. Vestel tarafından yapılan ikinci deneme sonrasında cihazların ne kadar ilgi göreceği ve aynı zamanda bu özel sürümün kullanıcılar tarafından ne kadar kabul edileceği görülecek.

İşte Vestel Venus Go fiyatı

10 Ağustos tarihi itibari ile satışa çıkacak olan telefonun etiket fiyatı ise 899 TL olacak. Bütçeleri zorlamayacak bir etiket fiyatı ile gelecek cihaz, yarından itibaren Türkiye’deki rekabette ilk sınavını verecek.

Go Edition farkı ne?

Android’in farklı bir versiyonu olan GO, diğer sürümlere göre çok daha az bir kapasite kullanıyor. Go sürümünde özellikle Google Go, Files Go, Gmail, Maps Go, YouTube Go ve Asistan olarak farklı versiyonlar kullanılıyor. Bu uygulamalar da yine orijinal uygulamalara göre çok daha az yer kaplıyor.

Vestel Venüs Go teknik detayları ne kadar iyi?

Telefon için yapılan tanıtımda telefonun teknik özellikleri net bir şekilde açıklanırken, donanımlar oldukça düşük bulundu. Cihazda 5.0 inç ekran, Snapdragon 212 ve Qualcomm Adreno 304 GPU yer alacak. Arka kamerada 8MP, ön kamerada ise 5MP çözünürlükle gelecek cihazda 2350mAh kapasiteli bataryaya yer verilmiş. Depolama alanı ise 8GB.


BİM' den uygun fiyatlı Vestel Venus 5000BİM' den uygun fiyatlı Vestel Venus 5000

PAYLAŞ