Vestel Venüs e4 incelemesi - Haberler - indir.com

Vestel Venüs e4 incelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 20:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Tasarım konusunda bizden tam puan almayı başaran Vestel Venüs e4, karşımıza Android 8.1 OREO işletim sistemi ile çıkıyor. Oldukça hafif bir telefon olan cihaz, aynı zamanda parmak izi okuyucusu bulunduruyor. Pil ömrü ise gayet uygun. FM radyo ve kulaklık girişi bulunduran Vestel Venüs e4, kamera konusunda ne yazık ki bizden puan alamıyor. Aynı zamanda cihazın deklanşör gecikmesi var. Ram’i ise 2 GB.

Vestel Venüs e4, sahip olduğu bin 199 Türk Lirası fiyatı ile bin Türk Lirası civarında bütçe dostu bir akıllı telefon arayanların dostu olacaktır. Bu özelliklere benzeyen daha ucuz akıllı telefon elbette bulacaksınız. Fakat gel görelim ki yeni çıkan ve muadil teknik bileşenlerden oluşan ve aynı zamanda daha yüksek fiyat bandından satışa sunulan model akıllı telefonlar ile karşılaştırıldığı zaman bu telefon daha cazibeli geliyor. Ancak şunu da belirtmek istiyorum ki 2 GB RAM ve 16 GB hafıza özelliklerini konu dışı tutuyorum. Yeni üretilecek olan akıllı telefonlarda bu kapasitenin üzerine çıkılması gerekiyor. Aynı zamanda fotoğraf konusunda Vestel Venüs e4’ten daha başarılı akıllı telefonlar var.

CES 2019'un en iyi bilgisayar parçalarıCES 2019'un en iyi bilgisayar parçaları

Vestel Venüs e4’ü kimler almalı?

Kimler almalı konusuna gelecek olursak, şayet kamera ve depolama alanı konusunda kaliteli bir telefon isteyenlere bu telefonu tavsiye etmiyoruz. Ancak bütçesi bin 119 Türk Lirası değerinde olan okurlarımızın bir inceleyerek alabileceği akıllı telefonlar arasında yerini alıyor.


Apple Yeni iPhone Modeli İle Dizüstü Bilgisayar ÇalıştıracakApple Yeni iPhone Modeli İle Dizüstü Bilgisayar Çalıştıracak

PAYLAŞ