Vertu'dan lüks tutkunlarına özel yeni Android'li telefon! - Haberler - indir.com

Vertu'dan lüks tutkunlarına özel yeni Android'li telefon!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-31 11:25:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Teknoloji

Vertu cep telefonları, tasarımında kullanılan mücevher ve altın gibi değerli madenlerden dolayı , elit kesim tarafından 'şıklığı'  tamamlayan bir aksesuar olarak gibi görüldüğü belirtiliyor. Bu telefonlar, şimdi de tasarımlarının yanı sıra, özellikle sık seyahat eden kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda,  şehir bilgisi ve  concierge gibi hizmetleri de sunmaya başladı.

Vertu, son yıllarda operasyonel anlamda büyük değişiklikler geçiriyor olsa da değişmeyen tek şey var; o da pahalı telefonlar.

Vertu'nun sık sık seyahat edenleri göz önünde bulundurarak geliştirdiğini bildiğimiz Android telefonu, lüks düşkünlerinin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Vertu'nun yeni telefonun özellikleri

5,5 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde ekranla gelen telefonun ekranı yaklaşık 3,6 milyon pikselden oluşuyor ve 538 PPI barındırıyor.

Snapdragon 820 işlemciden güç alan cihazda 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor.

MicroSD kart desteği sayesinde bu kapasite daha da yükseltilebiliyor. 3.220 mAh pil ile günün sonuna kadar kullanıcıyı yarı yolda bırakmaya niyetli görünmeyen telefonda USB-C ve kablosuz şarj özellikleri de mevcut.

Alt ve üst kısımda yer alan hoparlörleriyle üst düzey bir stereo tecrübesi yaşatmayı hedefleyen Vertu Constellation, kamera konusunda da iddialı görünüyor. Arka tarafında yer alan 12 megapiksel çözünürlüğünde kamerasıyla özellikle düşük ışığın bulunduğu ortamda yüksek kaliteli görseller yakalamayı vadeden cihazın kamerasının sosyal medya için optimize edilmiş olduğu ifade ediliyor.

Safir detaylarla çizilmeye karşı dayanıklı olan telefon, Android 6.0.1'in özelleştirilmiş bir sürümüyle geliyor. Bu sürümde Vertu'nun kendine has arayüzü kullanılıyor. Cihazın Android 7.0'a geçiş yapıp yapmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Fiyatı henüz bilinmese de muhtemelen binlerce dolara satılacak cihazın şubat ayının ortalarında raflardaki yerini alacağı ifade ediliyor.





PAYLAŞ