Verimliliğinizi arttıracak Android uygulamalar - Haberler - indir.com

Verimliliğinizi arttıracak Android uygulamalar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-28 12:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz yılın ilk aylarında pandemi sürecinin başlamasıyla beraber birçok kişi yoğun iş temposuyla karşı karşıya geldi. Özellikle evden çalışan kişiler ve öğrencilerin işini kolaylaştıracak ve verimliliği daha da artıracak olan Android uygulamaları listesi hazırlandı. Söz konusu bu liste hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Verimliliği artıran Android uygulamaları

Twobird

E-posta uygulaması olan Twobird, çalışma verimliliğinizi daha da artırmak için ekstra özellikler sunuyor. E-posta yazarken not almanızı, notlarınızı arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlayan uygulama, hatırlatıcı özelliği ile E-posta cevaplamayı daha da kolay hale getiriyor. 

RescueTime

Sosyal medya uygulamalarında çok vakit geçiren kullanıcılar ve bu sebeple de günlük kullanım limiti oluşturmak isteyen kişiler için geliştirilmiş olan RescueTime, yaptığınız işlemlerin sürelerini takip ederek daha verimli bir çalışma sistemi hazırlıyor. Kendinize uzun vadede hedef belirlemenize imkan tanıyan bu uygulama, üretkenliğinizi artırmak konusunda yardımcı olacak gibi gözüküyor. 

Scanbot

Camscanner uygulanmasının alternatifi olarak sunulan Scanbot, belge taramanıza ve Google Drive hesabınıza direk olarak aktarmanıza imkan tanır. Çekmiş olduğunu belge fotoğraflarının renk ve kontrast gibi ayarlarını değiştirerek daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. 

Assistive Drawer

Sezgisel öğelerle donatılan bu kısayol uygulaması Assistive Drawer, ana ekranınızın daha düzenli bir şekilde görünmesi ve istediğiniz uygulamalara daha hızlı bir şekilde erişim sağlamanıza olanak tanır. Uygulamlaar arası geçiş konusunda da kullanıcılara pratiklik sağlayan Assistive Drawer, kullanmaya başladıktan sonra hayatınızı daha da kolaylaştıracak. Bu sayede kullanımınızı daha verimli hale getirebilirsiniz.

24me

Randevular ve işler için birden fazla takvim uygulaması kullanmanız gerektiği zamanlarda size yardımcı olacak olan 24me uygulaması, kişisel asistanınız haline gelir. Google, Yahoo ve Microsoft 365 gibi çalışma takvimi sağlayan şirketler ile uyumlu çalışan uygulama, tüm takvimlerinizi senkronize etmenizi sağlıyor. bu sayede daha toplu bir şekilde çalışma imkanı sağlanır. 





PAYLAŞ