Verge Coin (XVG) nedir, nereden, nasıl alınır? - Haberler - indir.com

Verge Coin (XVG) nedir, nereden, nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-26 08:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

İlk çıktığı günden itibaren kullanıcılar için sonsuz gizlilik sunan ve bu konuda kesinlikle rakiplerinin üstünde olan Verge, doğrulama işlemlerini tamamen anonim hale getirerek bu işi bir adım öteye taşıyor. Gizlilik konusunda gerçekten çok çalışan Verge, para birimini hiç  iz bırakmadan kullanma imkanı sunuyor. Bunun dışında bazıları Verge'in neden VPN kullanmadığını merak ediyor. Verge'in VPN kullanmamasının en büyük nedenlerinden biri 3. bir tarafa bilgi açma konusunda güvenmemesinden kaynaklıdır.

Verge ise güvenliğini Tor ve I2P gibi, verilerin g,zlenmesi üzerine kurulmuş gelişmiş bir blokaj zinciri teknolojisi kullanıyor.Verge, sözleşme işlevselliği sunarak kullanıcıların toplam gizliliğini koruyor. Bu konuda pazardaki tek kriptopara olma özelliğini taşıyan Verge, akıllı sözleşme işlevselliği sunuyor.

Verge'i  kripto para birimlerinden ayıran bir çok özelliği var. RSk teknolojisini kullanan Vergie smart contract entegresi ile ilk gizlilik odaklı kripto para birimi olmayı başarıyor. Ayrıca meta işlem verilerini tamamen anonim tutuyor. Çok zincirli bir algoritma kullananan Verge, transaction'larını farklı block zincirleri ve madencilik cihazlarıyla kazı yapmayı mümkün kılıyor. İşlemlerin 30 saniyede bir blok bulunması ise hızından dolayı Verge'i diğer para birimlerinden bir adım öne alıyor. Ayrıca Vergie hem mobilden hemde masaüstü kullanımı ile ve birden fazla cüzdan uygulamasını geliştiriyor.

Verge üretim miktarının 16.5 milyar olarak belirlenmesi Litecoin'den daha az olması bazı sorunlar oluştursa da Verge kendi ekosistemini üretmeyi başaracak gibi duruyor.

Verge almak çok kolay. Güvenilir Verge satan siteden hangi para birimi kullanılıyorsa onu Verge para birimine çevirerek Verge hesabına yatıyor.





PAYLAŞ