Verdiğiniz Paraya Değecek En iyi Drone'lar! - Haberler - indir.com

Verdiğiniz Paraya Değecek En iyi Drone'lar!

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Drone'lar, günümüzde hem bireysel hem de ticari amaçlar için satın alınabiliyor. Piyasada birbirinden farklı drone modelleri bulunuyor ve biz bu modellerden verdiğiniz paraya değecek en iyi drone'ları bir araya getirdik.

Parrot AR Drone 2.0

2.0 versiyonu ile cep telefonu ve tablet gibi mobil cihazlardan kontrol edilebilen ve 'oyuncak helikopter' olarak anılan bu drone, oyuncak gibi görünse de aslında bundan çok daha öte özellikler sunuyor.

Parrot AR Drone 2.0Dört pervaneli yapısıyla 50 metrelik menzile sahip olan AR Drone 2.0 ayrıca saatte 18 km hıza erişebiliyor ve üzerindeki kamera sayesinde Arttırılmış Gerçeklik desteği sunabiliyor.

Parrot Bepob Drone

Parrot'un son ürünü olan Bepob Drone, Parrot P7 çift çekirdekli işlemci ile 4 çekirdekli grafik birimine sahip. Parrot AR Drone 2.0 modeline göre 8 kat daha iyi performans sunabilen bu drone'un magnezyum alaşımlı gövdesi ise sağlamlığı ile dikkati çekiyor.

Parrot Bepob Drone

Hafif yapısı ile hem iç hem de dış mekanlarda uçabilen Drone'da 14MP çözünürlükte Full HD video kaydı yapabilen 180 derecelik balık gözü lensli bir kamera yer aldığı gibi bu kamera ile daha geniş açılı çekimler rahatlıkla yapılabiliyor.

DJI Phantom 2 Vision+

Havadan çekim teknolojisinde adeta çığır açan çok fonksiyonlu Phantom 2 Vision Plus, ambalajında uçuşa hazır biçimde çıkan iddialı bir ürün. Kolay kullanılabilir kullanıcı arayüzüne sahip olan drone ile pilini şarj ederek görsel harikalar yaratmaya hemen başlayabilirsiniz.

DJI Phantom 2 Vision+

Bu drone profesyonel seviye uçuş teknolojisi, akıllı GPS otopilot sistemi, dahili HD kamera, Android ve iOS uygulamaları ile mobilden kontrol edilebilme, önceden programlanmış otopilot modları ve kumandadan gönderilen sinyallerin kaybolması durumunda havalandığı noktaya geri dönebilme özelliğiyle dikkat çekiyor.

CineStar X8

Özellikle sinemaseverlerin beğeneceklerini düşündüğümüz CineStar X8 adlı drone DSLR dijital makineleri kolaylıkla kaldırabiliyor. Profesyonel çekim yapmak isteyen kullanıcılar için ideal bir drone olarak alınabilecekler listesine eklenebilir.

CineStar X8

DJI S1000

Canon Mark 3 gibi profesyonel dijital cihazları kaldırabilen DJI'nın bu ürününde 8 pervane yer alıyor. Yine profesyonel çekim yapan kullanıcılar için ideal olan bu drone, kıvılcım önleyici kablolama, düşük Gimbal pozisyonu, kaldırılabilir iniş takımları ve sarsıntı önleyici tasarımı ile dikkat çekmeyi başarıyor.

DJI S1000

Hubsan X4

Çin merkezli Hubsan'ın ürettiği X4 drone, üzerinde bulunan ışıklar sayesinde gece uçuşuna imkan tanıyor. Başlangıç seviyesi drone olarak adlandırabileceğimiz ürünün menzili ise 75 ila 100 metre arasında değişiyor.

Hubsan X4

Storm Drone

Yukarıdaki modellere göre biraz farklı olan bu drone'a akıllı telefon ya da aksiyon kamerası GoPro monte edilebiliyor. Bu sayede de birbirinden profesyonel çekimler yapılmasına imkan tanıyor.

Storm Drone

Nano QX Quad-Copter

Avuç içine sığan boyutuyla dikkati çeken drone hem uygun fiyatı hem de ilk defa drone alacak kullanıcılar için ideal bir başlangıç olabilir. Dış mekanların yanı sıra bu drone'u evinizin içinde bile güvenle uçurabilirsiniz.

Nano QX Quad-Drone

TBS Gemini

Team Black Sheep tarafından geliştirilen TBS Gemini ilginç tasarımı ile dikkat çekiyor. Tamamen hız için tasarlanmış olan drone'un ön tarafında dahili bir FPV kamera, opsiyonel olarak eklenebilen arka kamera ile HD video kayıt imkanı, uzun mesafe görüntü aktarma, Taulabs tabanlı multikopter uçuş kontrol ünitesi ve kırılmaya dayanıklı düzen özellikleri yer alıyor.

TBS Gemini





PAYLAŞ