Venus V6 kamera özellikleri ile çok iddialı - Haberler - indir.com

Venus V6 kamera özellikleri ile çok iddialı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-12 11:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Vestel, Venus V6 adını verdiği yeni modeli ile satışa çıkarken yeni telefondaki kamera özellikleri oldukça dikkat çekti. İşte Venus V6 teknik özellikleri.

Son dönemlerde Türkiye’de atılım içerisinde olan Vestel, yeni bir telefon modeli ile sektöre giriş yaptı. Venus V6 adının verildiği yeni telefonda kamera özelliklerine ağırlık veren firma, ön ve arka kamerada portre modu gibi önemli özellikleri de kullanıcılara sundu.

2.000TL'den Ucuz Alınabilecek Akıllı Telefonlar

“İlk yerli telefon”

Vestel tarafından yapılan tanıtımlarda Venus için “Türkiye’nin ilk yerli akıllı cep telefonu” tanımlaması kullanıldı. Telefonda 15 MP ve 5 MP çözünürlüğünde çift arka kamera bulunurken çift kamera LED flaş desteği ile gece çekimlerini de destekliyor. Ön kamerada 8 MP’lik bir donanım tercih edilmiş durumda. Kameralarda en çok dikkat çeken özelliklerden birisi ise hem ön hem de arka kamerada portre modunun bulunması. Bu özelliği ile fark yaratmayı amaçlayan firma, bu özelliklere vurgu yapıyor.

Venus V6 teknik özellikleri neler?

Telefondaki teknik detaylara bakıldığında ise 1.8 GHz hızındaki 8 çekirdekli Qualcomm işlemci, 3 GB RAM, hızlı şarj desteği, Type-C giriş, GPS, parmak izi okuyucusu dikkat çekiyor. Telefonda 5.7" ekran tercih edilirken ekranda 2.5D tasarımlı Corning Gorilla Glass 3 ekran koruması bulunuyor.

Venus V6 modelinde dikkat çeken bir diğer detay ise Android Oreo işletim sisteminin kullanılması. Android işletim sisteminde yenilikleri seven kişiler için ideal olan telefon, yeni özellikler sunuyor. Kullanım noktasında 3366 mAh kapasiteli bataryası bulunan cihaz, kapasite noktasında biraz zayıf kalsa da hızlı şarj desteği ile daha hızlı bir kullanım sunuyor.

1699 TL’den satışa sunulan cihaz, 14 gün boyunca e-mağaza satışlarında koşulsuz iade imkanı sunuyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ