Vampire The Masquerade Swansong oyununun çıkış tarihi ertelendi - Haberler - indir.com

Vampire The Masquerade Swansong oyununun çıkış tarihi ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-09 13:01:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

 

Video oyun piyasasından ertlenme haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kez ne yazık ki Vampire The Masquerade serisinin üçüncü oyununu bekleyenlere kötü bir haberimiz var. Oyunun geliştiriciliğini üstelenen Big Bad Wolf Studio ve yayıncı Nacon, 2019 yılında serinin 3. Oyunu duyurmuş ve oyunun 2021 yılında çıkış yapması planlandıklarını açıklamışlardı. Fakat bugün yapılan açıklamaya göre Vampire The Masquerade Swansong çıkışı ertelendi. Erteleme haberleriyle birlikte Big Bad Wolf Studio, Galeb isimli yeni bir karakteri tanıttı ve oyun için yepyeni bir fragman yayımladı.

Big Bad Wolf Studio’nun yeni karakteri göstermesindeki bir nedende ertelenme üzüntüsünü hafifletmek istemesi olabilir. Ancak Galeb karakterinin oyuncular tarafından sevileceğini de söylemeden geçmemek gerek.

Galeb, Boston şehrinde yaşayan en eski ve korkulan vampirlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yıllar içinde gücüne güç katan ve büyük bir servet elde eden Galeb, kaybettiği hatta belki de hiç sahip olmadığı bir şeyi istemeye bırakılmasıyla oyuncular için aksiyon dolu bir maceranın kapıları aralanıyor. Vampire The Masquerade Swansong’un iç içe geçmiş hikayeleri Boston şehrinin kaderini belirleyecek oynanabilir üç karakterden biri olarak karşımıza çıkacak. Yayımlanan videoyla birlikte oyunun Boston’da geçeceği ortaya çıksa da anlatacağı hikaye hakkında pek fazla bir şey bilinmiyor.

Merakla beklenen Bloodlines 2 süresiz olarak erteledi

Tabi ki de Vampire The Masquerade Swansong, World of Darkness evreninde gelecek olan tek oyun olmayacak. Yine Vampire The Masquerade evreninde geçen, indirmesi ücretsiz olan bir Battle Royale olan Bloodhunt şu anda Kapalı Alfa’da oyunun da bu sene içinde çıkması bekleniyor. Vampire The Masquerade Swansong, Şubat 2022 tarihinde PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch ve PC için yayımlanacak. Son olarak beklenen oyun bilgisayarlar için sadece Epic Games platformunda yayımlanacak.

 




Vampire: The Masquerade - Swansong | Galeb Character Trailer


PAYLAŞ