Valve'den Half-Life tutkunlarını sevindiren açıklama! - Haberler - indir.com

Valve'den Half-Life tutkunlarını sevindiren açıklama!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-05 14:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

1998 senesinde piyasaya sürülen ve bir efsane haline gelen Half-Life için Valve’den oyunseverleri mutlu edecek bir açıklama geldi. Half-Life: Alyx’in serinin son oyunu olmayacağını açıklayan Valve serinin üçüncü oyunu için yeşil ışık yaktı.

Half-Life 3 için umudunu kaybeden oyuncuları sevindirecek bu açıklamanın arkasında oyunun yıllara meydan okuyan başarısı olduğu düşünülüyor. Steam’inde kurucusu olan Gaben Newell Valve şirketi üzerinden oyunun ilk serisini yıllar önce piyasaya sürmüştü. Kısa süre içerisinde bilgisayar tutkunlarının en sevdiği oyunlar arasına girmeyi başaran Half-Life’ın alt modları marka haline dönüşmeye başlamış ve oyun yolculuğuna yeni paketlerle devam etmişti.

Half-Life yapımcısı Valve’de büyük hırsızlıkHalf-Life yapımcısı Valve’de büyük hırsızlık

Oyunun ikincisi 2007 yılında piyasaya sürülmüştü. Valve’nin serüvenine yeni maceralarla devam eden oyunun yeni yapımlarını piyasaya sürmek için uzun bir süre beklediği bir gerçek olsa da, Half-Life serileri yapım yıllarına rağmen oyuncu sayısı açısından büyük bir başarıyı elinde tutuyor.

Robin Walker Half-Life'le ilgili müjdeyi verdi!

Geçtiğimiz günlerde Steam platformundan oyuncularıyla buluşan Half-Life: Alyx hakkında Valve’den Robin Walker’ın Game Informer’a röportaj verdi. Açıklamalarında oyun tutkunlarının en çok merak ettiği konulardan biri olan Half-Life 3’e değinen Walker, “Half-Life pek çoğumuza çok şey ifade ediyor ve bu onun karakterleriyle, kurgusuyla ve mekanikleriyle tekrar ilgilenmek oldukça ödüllendirici oldu. Half-Life: Alyx takımında Half-Life 2’den beri Valve’de olan arkadaşlarımız var, bazıları orjinal Half-Life’tan beri burada. Ayrıca seride ilk kez Half-Life: Alyx üzerinde çalışacak olan insanlar var- ve çoğu bunun son olmayacağını umuyor. Kesinlikle Half-Life: Alyx’i bu dünyaya geri dönüşümüz olarak görüyoruz, bu dünyanın sonu olarak değil.” İfadelerini kullandı.

Half-Life: Alyx söylentileri heyecanlandırdı

Bunun yanı sıra serinin yeni oyunuyla ilgili de açıklamalar yapan Walker’ın  açıklamalarına göre Half-Life: Alyx, Half-Life’ın öncesinde geçecek.  Oyunu Half-Life serisine tam bir giriş olarak tanımlayan  Walker, Half-Life: Alyx’in içerik açısından ağırlıkla serinin diğer oyunlarıyla bağlantılı olacağını açıkladı. Walker’a göre hikayenin kritik bir parçası olan bu oyun hikayeyi de ileriye itiyor. Oyuna başlamadan önce Episode 2 hikayesini hatırlamanın oyuncular açısından faydalı olacağını da beliten Walker, Half-Life 3’ün ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda herhangi bir açıklama yapmasa da, bu haber serinin Half-Life: Alyx’e sonlanmayacağı anlamına geliyor.


Valve, yeni Steam kütüphane sayfasını herkes için kullanıma açtıValve, yeni Steam kütüphane sayfasını herkes için kullanıma açtı
Valve CS:GO için yeni bir sessize alma modu getiriyorValve CS:GO için yeni bir sessize alma modu getiriyor

PAYLAŞ