Valve'dan Ücretsiz Left 4 Dead 2 - Haberler - indir.com

Valve'dan Ücretsiz Left 4 Dead 2

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yılbaşı'nın yaklaşması ile birlikte PC oyuncularına birbirinden güzel fırsatları sunan Steam'de, oyun geliştiricisi Valve yılbaşı hediyesi olarak 'Left 4 Dead 2'yi ücretsiz olarak dağıtıyor.

Tamamen ücretsiz olarak Windows, Mac ya da Linux bilgisayarınıza indirebileceğiniz tam sürüm Left 4 Dead 2 oyun kopyasını Steam üzerinden indirebilir ve bu sayede çoklu oyuncu moduna sahip olan oyunu arkadaşlarınız ile oynayarak eğlenebilirsiniz. Valve tarafından geliştirilen bu oyun oldukça hızlı, akıcı ve aksiyon dolu kurgusu ile mükemmel bir oynanış sunmaktadır.

Oyun inceleyen kişiler tarafından yüksek notları almış olan Left 4 Dead 2, bundan dört yıl önce yayınlanmış olmasına rağmen hala kaliteli grafiklerinde sahibi olarak karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca yapısında bulunan Valve Source motoru sayesinde de düşük konfigürasyona sahip bilgisayarlarda da oynanabilen oyunu bilgisayarınıza indirmek için öncelikle buraya tıklayarak sayfayı ziyaret etmeli ve sayfada yer alan 'OYUNU OYNA' butonuna tıklayarak oyunu Steam hesabınıza eklemelisiniz. 

Son olarak hesabınıza eklediğiniz oyunu Steam uygulamasını açarak bilgisayarınıza direkt olarak indirebilir ve oyun kurulumunu yaparak hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Steam yazılımını bilgisayarınıza sitemizden indirebilirsiniz.

Editör Notu: Left 4 Dead 2 oyununu 26 Aralık 2013 saat 20:00' a kadar ücretsiz olarak edinebileceğiniz gibi etkinlik süresinden sonra oyun Steam kütüphanesinde kalacak ve lisanslı bir şekilde sizin olacaktır.





PAYLAŞ