Valve oyuncuları

Valve oyuncuları "Hile Yapmayın" diyerek uyardı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-09 16:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Counter-Strike: Global Offensive için hile konusunda çözüm bulamayan Valve yayınladığı son güncelleme ile birlikte kullanıcılara çağrı yaptı ve “Hile yapmayın” dedi.

Dünya genelinde en çok oynanan oyunlar arasında bulunan Counter-Strike: Global Offensive, tüm bu popülerliğine rağmen ciddi bir hile sorunu ile karşı karşıya. Oyunun kullanıma sunulduğu ilk günden itibaren hile konusunda Valve tarafından etkin bir çözüm getirilemediği gibi kullanıcılar her yeni güncelleme ile hileleri engelleyecek bir sistemin kullanıma sunulmasını bekliyor. Hile yapan oyuncular oyunda daha iyi bir seviyeye geldiği gibi hile yapmayan oyunculara karşı ciddi bir üstünlük kuruyor. Aynı zamanda hileler oyundaki kullanıcı deneyimini tamamen ortadan kaldırıyor. Bu bakımdan tüm kullanıcılar için en büyük beklenti hile çözümü olsa da Valve, yaptığı yeni açıklaması ile birlikte tüm umutları yine boşa çıkardı. 

Counter-Strike: Global Offensive için önemli uyarı!

Counter-Strike: Global Offensive için yeni güncelleme ile geldi. Güncellemede hileye yönelik Valve tarafından CS:GO Adil Oyun Kuralları adında bir bölümün oluşturulduğu görüldü. Ancak mevcut bölüm, sadece adil oyun kurallarını içeren bir metin. Bu bakımdan oyuna yönelik hileyi engelleyecek bir yenilik sunulmuyor. Kullanıcılar mevcut adil oyun kuralları bağlantısına gittiğinde ise Valve’nin sunduğu şu öneriler dikkat çekiyor; “Asla hile yapmayın. Takım arkadaşlarınızı veya rakiplerinizi asla üzmeyin veya sözlü olarak taciz etmeyin. Hiçbir nedenle herhangi bir otomasyonu asla kullanmayın. Kazanmak için oynayın ve tüm maçı oynayın.” Hile sisteminin tamamen kaldırılmasını isteyen kullanıcılara karşılık hile yapmayın uyarısı ile yetinen Valve kullanıcılardan ciddi bir tepki çekti.

CS: GO 6.7.2021 Tarihli Güncellemesi ile birlikte oyuna gelen yenilikler ise şöyle;

Seçkin eşleştirme artık diğer rekabetçi haritalarda da seçilebilecek. Rekabetçi eşleştirme için ön tanımlı ayarlar ve favori haritaları kaydetme/yükleme özelliği getirildi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar ön tanımlı ayarlar yaparak daha hızlı bir şekilde oyuna dahil olabilecek.

Mermi delme kontrolü ateş eden oyuncu modelini tamamen yok sayacak. Model kaynaklı yaşanan sorunlar artık yaşanmayacak. 

Çevrimdışı bot zorluk seçicisi ile Online olmayan durumlarda da botlar için zorluk seçilebilecek. 





PAYLAŞ