Valorant’ta 3. bölüm: 1. kısım başlıyor - Haberler - indir.com

Valorant’ta 3. bölüm: 1. kısım başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-23 15:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Riot Games tarafından geliştirmeleri devam eden Valorant’ta 22 Haziran'da yeni bir dönem başlıyor. 3. bölüm 1. kısım olarak adlandırılan yeni bölüm, çeşitli güncellemeler ile birlikte oyunculara sunulacak. 

Riot Games’in taktiksel nişancılık türündeki yeni ve popüler oyunu Valorant, sık sık güncellemeler alarak oldukça hareketli bir oyun deneyimi sunuyor. Yapılan son açıklamada 22 Haziran tarihi itibariyle başlayacak 3. bölüm 1. kısım için yeni güncellemenin hazırlandığı belirtildi. FPS türü oyunları sevenlerin popüler oyunlarından birisi haline gelen Valorant’ta pek çok güncellemeye ek olarak yeni ajan KAY/O da oyuna dahil oluyor. Özel bir savaş makinesi olarak üretimi yapılan KAY/O, 22 Haziran tarihi itibariyle oynanabilir durumda olacak. 

1907 Fenerbahçe, Valorant Espor takımını açıkladı1907 Fenerbahçe, Valorant Espor takımını açıkladı

Valorant güncellemesi: iyiliği paylaş paketi 

Yeni güncelleme ile birlikte oylama sonucuna göre seçilen yeni eşyalar da oyunda yer alacak. Daha önce yapılan oylama ile birlikte hangi silah ve içeriklerin yer alacağı belirlendi. Oylamada en çok oy almayı başaran eşyalar şöyle oldu; Yağmacı Vandal, İyon Operator, VALORANT GO! 1. Cilt Spectre ve Yağmacı Sheriff.

Yeni iyiliği paylaş paketi içerisinde ise yeni içerikler ile birlikte 1 oyuncu kartı ve 1 adet Sprey de bulunacak. 22 Haziran’a özel olarak hazırlanan ve 6382 VP ücretiyle piyasaya sunulacak İyiliği Paylaş Paketi içeriğinde ise yer alacaklar şöyle;

  • Yağmacı Sheriff
  • VALORANT GO! 1. Cilt Spectre
  • Yağmacı Vandal
  • İyon Operator
  • İyiliği Paylaş Uğuru
  • İyiliği Paylaş Kartı
  • İyiliği Paylaş Spreyi

Pakete sahip olan kullanıcılar oyundaki yeni dönemde birçok silahı ve özelliği hemen kullanmaya başlayabilecek. Paket ücreti yüksek olsa da özellikle 22 Haziran itibariyle başlatılacak olan yeni rekabet, oyuncuların paketlere daha fazla ilgi göstermesini sağlayacak. Oyun için hem yeni paket hem de yeni karakter 22 Haziran'da yapılacak güncelleme ile birlikte sunulacak. 



PAYLAŞ