VALORANT yeni karakteri KAY/O'yu tanıttı - Haberler - indir.com

VALORANT yeni karakteri KAY/O'yu tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-18 11:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Dönem dönem yeni karakterlerle oyuncularına sürpriz yapan VALORANT bugün yeni bir ajan için bir video yayımladı.

VALORANT’ın bir süredir KAY/O adındaki yeni bir ajanı oyuna ekleyeceği biliniyor. Karakterin özellikleri oyuncular tarafından çok merak edilse de KAY/O ile ilgili pek bir şey bilinmiyordu ki Riot Games dün ilk kez KAY/O için tanıtım videosu yayımladı. Dün akşam saatlerinde yayımlanan videoyla birlikte yeni karakter hakkında bazı detaylarda ortaya çıktı.

Riot Games Valorant Mobile'ı duyurduRiot Games Valorant Mobile'ı duyurdu

Riot Games Valorant Mobile'ı duyurdu

VALORANT’ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanan 2 dakika 53 saniyelik video, yakında oyuna eklenecek olan KAY/O’nun yetenekleri ve rakiplerini avladığı anları karşımıza serdi. Bu videoyla birlikte KAY/O’nun daha öncede birkaç söz edilen ajan susturma yeteneği doğrulandı ve bunun yanı sıra karakterin pek çok yeni özelliği de bu videoda görüldü.

VALORANT KAY/O yetenekleri

  • Sıfır/Nokta: Bir susturma bıçağı alın. Fırlatmak için ateş edin. Bıçak çarptığı ilk yüzeye yapışır ve ardından patlamanın yarıçapındaki herkesi susturur.
  • Flash/Bellek: Bir flaş bombası alın. Fırlatmak için ateş edin. Flaş bombası kısa bir süre sonra patlar ve görüş hattındaki herkesi kör eder.
  • Frag/ment: Bir el bombası alın. Fırlatmak için ateş edin. Parça yere yapışır ve birden çok kez patlar, her patlamada merkezde neredeyse ölümcül hasar verir.
  • Null/CMD(Ulti): Karakteri güçlendiren ve bulunduğu yerden büyük enerji darbelerinin yayılmasına neden olan polarize Radyanit enerjisiyle aşırı yükleme. Bu darbelerle vurulan düşmanlar kısa süreliğine susturur.

 


Valorant 2.11 güncellemesinde neler geldi?Valorant 2.11 güncellemesinde neler geldi?
1907 Fenerbahçe, Valorant Espor takımını açıkladı1907 Fenerbahçe, Valorant Espor takımını açıkladı

PAYLAŞ