Valorant Vanguard nedir? - Haberler - indir.com

Valorant Vanguard nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-09 11:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Nasıl Yapılır?

Valorant 2020 itibariyle piyasaya sunulduktan sonra özellikle hileye karşı özel bir koruma kalkanı kullanıyor. Valorant Vanguard olarak adlandırılan yazılım, oyuncuları koruduğu gibi oyunda adil bir ortamın oluşmasını sağlıyor.

Valorant Vanguard nedir?

Valorant 2.08 güncellemesinde ne geldi: Yama NotlarıValorant 2.08 güncellemesinde ne geldi: Yama Notları

Valorant Vanguard, oyun içinde kullanıcılar tarafından herhangi bir işlem yapılmasına gerek kalmadan koruma sağlıyor. Yazılım, oyunu açan her bir kullanıcı aynı zamanda Valorant Vanguard uygulamasını da arka planda açmış oluyor. Bilgisayar performansında herhangi bir yük biriktirmeyen bu uygulama, temel düzeyde çalışıyor. Bu nedenle oyuncuların, Valorant oynarken bu uygulamayı engellemeye çalışmaması ve oyun boyunca herhangi bir müdahale yapmaması gerekiyor.

Valorant Vanguard nasıl devre dışı bırakılır?

Valorant Vanguard, uygulama kapatılmamalı. Arka planda çalışacak uygulamanın kapatılmaya çalışılması, oyunun durmasına, kapatılmasına ya da kararsız bir şekilde çalışmasına neden olabilir. Çoğu uygulamada olduğu gibi Valorant Vanguard uygulamasını kapatmak isteyenler Exit Vanguard seçeneği ile uygulamayı kapatabilir. Ancak oyuna her yeni girişte Valorant Vanguard da otomatik olarak açılacaktır. Aynı zamanda Valorant Vanguard uygulamasına müdahale edilmesi hile olarak algılanabileceğinden dolayı kullanıcıların bu aşamada dikkatli olması gerekiyor.

Valorant Vanguard nasıl kaldırılır?

Valorant Vanguard uygulamasının bilgisayardan tamamen kaldırılmak istenmesi halinde Valorant oyununun silinmesi gerekiyor.  Zira oyun ile birlikte gelen bu yazılım, sistem tarafından yapılacak güncellemeler ile birlikte kullanıcıların bilgisayarlarına yeniden yükleniyor ve aktif hale getiriliyor. Bu nedenle tamamen silinmesi mümkün değil.



PAYLAŞ