Valorant Türkiye'de saat kaçta yayımlanacak? - Haberler - indir.com

Valorant Türkiye'de saat kaçta yayımlanacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-02 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler e-spor oyunlarından birisi olan League of Legends’in geliştiricisi Riot Games, heyecanla beklenen FPS oyunu Valorant’ı tüm oyunculara sunmaya hazırlanıyor. Peki Valorant ülkemiz saati ile kaçta yayınlanacak? Riot Games’in geliştirmiş olduğu birinci şahıs nişancı türündeki oyunu Valorant, tam sürüm olarak uzun bir süre sonra geliyor. Nisan ayında kapalı beta olarak sınırlı sayıda oyuncuya sunulan oyun artık tüm oyuncuların erişimine açılacak.

Riot Games, PC oyuncuları için ücretsiz olarak piyasaya süreceği 5v5 taktiksel nişancı oyununun çıkış tarihi ve saatlerini resmi olarak açıkladı. Geliştirici, kapalı beta sürecinde milyonlarca oyuncu tarafında oynanan yeni oyunun ne zaman geleceğini sosyal medya üzerinden resmi olarak duyurdu.

Valorant'a rekabetçi mod geliyor!Valorant'a rekabetçi mod geliyor!

Valorant hangi ülkede saat kaçta yayında olacak?

Riot Games tarafından yapılan duyuruya göre Valorant, 2 Haziran Salı günü TSİ ile 08:00 itibariyle Türk oyunculara açılmış olacak. Oyunu o saatten itibaren ücretsiz olarak indirip oynayabileceksiniz. Riot Games hesabından ayrıca 1.Bölüm: Kıvılcım adlı bir görsel de paylaşıldı.

  • 1 Haziran ET 19.00, Japonya ve Asya-Pasifik
  • 2 Haziran, TSİ 08.00, Batı Avrupa, Doğu Avrupa, Türkiye ve Orta Doğu ile Kuzey Afrika
  • 2 Haziran, ET 08.00 , Kuzey Amerika, Latin Amerika ve Güney Amerika

Valorant’ın resmi olarak yayınlanacak olan ilk sezonunun adı Kıvılcım olarak belirlendi. Tam sürümünün çıkışı ile oyuna gelecek haritanın adı ise Ascent olacak. Yeni tanıtılan Rejna’nın oynayış videosuna da sahne olan Ascent, İtalya’da yer alıyor.


VALORANT’ın resmi çıkış tarihi açıklandıVALORANT’ın resmi çıkış tarihi açıklandı
GeForce oyuncuları Valorant için oyuna hazırGeForce oyuncuları Valorant için oyuna hazır

PAYLAŞ