Valorant 3.bölüm 1.kısım yayınlandı - Haberler - indir.com

Valorant 3.bölüm 1.kısım yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-23 13:15:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun şirketi Riot Games, 3.Bölüm 1.kısım güncellemesini oyunculara sundu ve oyuna gelen tüm yeniliklerde belli olmuş oldu. Yapılan açıklamalara göre oyunseverler yeni bölümde yeni bir ajan ile yenilene rekabetçi modu ve birçok yenilik ile karşılaşacaklar. CS:GO ile sıkı bir rekabet içinde olan Riot Games’in başarılı FPS oyunu Valorant, 3.bölüm 1.kısım ile oyuncuların karşısına gelmeye hazırlanıyor. Valorant’ın son dönemde aldığı en büyük güncelleme olan 3.bölüm 1.kısımda yeni bir ajan, yeni savaş bileti, rekabetçi mod gibi yenilikler bulunuyor.

Riot Games yeni sezon hakkında şu sözleri dile getiriyor; "Doğum günü bitti. Şimdi sıra YANSIMA'da. Heyecan dorukta. 1. Kısım'da KAY/O'yla tanışıyoruz, İyiliği Paylaş Paketi'ndeki seçimlerinizi görüyoruz, taptaze bir rekabet sezonunu açıyoruz ve yeni Savaş Bileti'nin yanı sıra tamamen ücretsiz 1. Yıl Etkinlik Bileti'ni beğeninize sunuyoruz"

Valorant 2.11 güncellemesinde neler geldi?Valorant 2.11 güncellemesinde neler geldi?

Valorant 3.bölüm 1.kısım ile gelen yenilikler

Yeni ajan KAY/O

Riot Games’ın yaptığı paylaşıma göre KAY/O rakiplere kör etme, sindirme ve havaya uçurma yetenekleri ile gelecek. KAY/O rakiplerini sindirerek hem kendisini hem de takım arkadaşlarını koruyacak.

İyiliği paylaş paketi

Riot Games’ın 22 Haziran – 8 Temmuz tarihleri arasındaki iyiliği paylaş paketi adı altında silah kaplamalarından elde edilen gelirin yüzde 100’ünün Impact Assets iş birliği ile Toplumsal Etki Fonuna aktarılacağı ifade ediliyor.

Rekabetçi mod yenilikleri

Kademe puanı sisteminde düzenlemeler yapıldı ve Elmas 1 aşamasına kadar yerleştirmeler açıldı.

Hesap seviyesi

3.bölümde artık VALORANT’a ayırdığınız zaman level sistemi ile belli olacak. Hesabınızdaki oyuncu kartınızda sayısal bir seviye yer alacak ve oyundaki vaktiniz ne kadar yüksek ise oyun içi leveliniz de bir hayli yüksek olacak.


1907 Fenerbahçe, Valorant Espor takımını açıkladı1907 Fenerbahçe, Valorant Espor takımını açıkladı
VALORANT yeni karakteri KAY/O'yu tanıttıVALORANT yeni karakteri KAY/O'yu tanıttı

PAYLAŞ