Valorant 2.08 güncellemesinde ne geldi: Yama Notları - Haberler - indir.com

Valorant 2.08 güncellemesinde ne geldi: Yama Notları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-28 19:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Riot Games tarafından geliştirilen Valorant için yeni bir yama geldi. 2.08 güncellemesi olarak adlandırılan yeni yamada, pek çok hata giderildi ve yeni özellikler getirildi.

Kullanıma sunulduğu ilk günden itibaren geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başaran Valorant, güncellemeler ile oyun içi dinamiğini arttırmaya devam ediyor. Uzun zamandan beri beklenen yeni harita Breeze’in de içerisinde yer aldığı yeni yama, oyuncuların çok fazla şikayet ettiği kritik hataların da giderilmesini sağladı. Mevcut yama ve güncellemeler ile birlikte oyundaki performansın ve verimliliğin arttırıldığını söylemek mümkün.

Valorant yakında mobile gelebilirValorant yakında mobile gelebilir

Valorant 2.08 güncellemesinde neler var?

Valorant 2.08 güncellemesi doğrultusunda yenilikler şöyle;

Breeze haritası oyuna eklendi. 2 hafta boyunca oyuncular derecesiz olmak şartıyla yeni haritada da oyunlar oynayabilecek. Açıklamalara göre yeni haritada ölüm kalım savaşı, spike’a hücum ve tırmanış modlarında oynanabilecek. 2 hafta sonunda ise diğer haritalarda olduğu gibi Breeze haritası da dereceli ve derecesiz oyunlara açılmış olacak

Yeni güncelleme ile birlikte koç sistemi de daha etkin hale getirildi. Turnuva gibi özel oyunlara koçların dahil olabilmesi artık mümkün. Koç sistemini daha da etkin hale getirmek isteyen Riot ekibi, bu durumun başlangıç olduğuna vurgu yaparken, yeni güncellemelerde koçların daha da etkin olabilmesi adına yenilikler sunulacağını belirtti. Şu anda sınırlı özelliklere sahip olan koçlar, oyun içerisinde sinyal gönderme ya da sohbet etme özelliğine sahip değil.

Oyun içindeki diğer küçük değişiklikler de yapıldı. Özellikle oyuncular tarafından yapılan bildirimlerin büyük oranda dikkate alındığı yeni yama, oyuncuları memnun etmeyi başaracak.

HRTF’e silah bırakma ve alma sesleri eklendi.

Rapor geribildirimi eklendi. Raporlanan oyunculara karşı işlem başlatıldığında, raporlayan oyuncular bildirilecek.

Sosyal panelde Wild Rift oyuncuları da yer alacak.

Killjoy’un tareti ve Alarm Botu devre dışıyken, cihazların haritadaki simgelerinin kaybolmasına sebep olan hata giderildi.

Astra ve Brimstone’un dumanlarının herkesi etkilemesi iptal edildi.

Viper’ın Zehir Perdesindeki aksaklıklar giderildi.

Viper’ın Zehir Bulutu’nun yerden alınma menzilinin 400 olarak düzeltildi.

Yıldız Bulutu’nun görsel efektleri iyileştirildi.

Operator kullanırken alınan silah yükseltme küreleri için düzeltme yapıldı.

Kademe simgelerinin yok olma hatası giderildi.



PAYLAŞ