Vaktinizi su gibi geçirebileceğiniz internet siteleri - Haberler - indir.com

Vaktinizi su gibi geçirebileceğiniz internet siteleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-25 15:32:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Boş vaktinizi verimli geçirmek için tercih edeceğiniz birçok aktivite vardır. Bunlardan biri de verimli internet sitelerinde gezmek. Birbirinden farklı amaçlara yönelik kurulan internet siteleri kullanıcıları zaman zaman alır götürür. Verimli vakit geçireceğiniz internet sitelerini sizin için bir araya topladık. 

Keyifle zaman geçireceğiniz internet siteleri

Futureme.org

Futureme.org adlı internet sitesi size gelecekte kendinize mail atmanızı sağlıyor. Şöyle ki kendinize geleceğe yönelik mail hazırlayıp ardından da gönderilmesini isteyerek keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bu şekilde site gelecek yıllarda belirlediğiniz bir tarihte size mail yollayacak. Mevcut ruh halinizle ve dünyanın içinde bulunduğu durumla ilgili olarak kendinize mail atma fikri son derece ilginç olabilir. 

Flightradar24.com

İlgi alanı bu yönde olanların eğlenceli vakit geçireceği tarzda bir sitedir. Şöyle ki site içerisinden uçakların gelip gittiği yerleri şu an da nerede olduklarını dünya haritası üzerinden takip edebilirsiniz. Korona virüs sürecinde uçak seferleri azalmış olsa da takip edilecek yüzlerce uçağın olduğunu söylemek mümkün. 

Mynoise.net

Mynoise.net adlı site sayesinde evde kaldığınız süre boyunca dışarıda gidemediğiniz birçok yerin sesini dinlemeniz mümkündür. Şöyle ki sakin bir deniz kenarında sahile vuran dalgaların ya da bir ormanın içerisinde bulunan kuşların cıvıltısını dinlemeniz mümkündür. Üstelik bu ortamların seslerini birleştirerek kendinize göre kişiselleştirilmiş bir oluşturmanız mümkündür. 

Weavesilk.com

Sadece bilgisayarınızın mouse'unu kullanarak ve tabi ki sitenin de büyük yardımını kullanarak şahane çizimler ve desenler çizmeniz mümkündür. Burada yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Weavesilk.com, boş vaktinizi geçirmek için eğlenceli bir sitedir. 

Radio.garden

Söz konusu bu site sayesinde dünya üzerinde bütün radyo yayınlarına ulaşabilmeniz mümkün. Üstelik bunun için dünya üzerinden istediğiniz bir noktayı seçmeniz yeterli. Seçtiğiniz nokta üzerindeki radyo kanalında o anda çalınan şarkıyı canlı olarak dinleyebilirsiniz. Oturduğunuz yerden birçok kültürden müziğe ulaşmanız böylece mümkün hale geliyor.

Geacron.com

Site size MÖ 3000 yılından günümüze kadar olan tüm zamanların dünya haritasını gösteriyor. Sitede yapmanız gereken tek şey görmek istediğiniz yılı seçmeniz. Ardından site size dünya üzerinde o yıllardaki medeniyetlerin sahip oldukları toprakları gösterecektir. Nerede olursanız olun keyifli vakit geçirmek için size sunulan birbirinden farklı içerikleri bu eğlenceli siteler ile beraber geçirebilirsiniz. 





PAYLAŞ