Vahşi Batı Temalı Platform Oyunu: Wild Wild West - Haberler - indir.com

Vahşi Batı Temalı Platform Oyunu: Wild Wild West

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Pine Entertainment tarafından retro tarzda geliştirilmiş olan Wild Wild West, bir kovboyun kontrolünü ele alarak kanun kaçaklarına karşı mücadele edeceğiniz oldukça keyifli bir mobil platform oyunudur.

Gözü kara bir kovboyu canlandıracağınız oyunda, kanun kaçaklarını yok etmeye çalışacaksınız. Alanda herhangi bir noktaya gidebileceğiniz oyunda size silah ve roketlerle saldıran düşmanları atlatmanız ve onlara karşılık vermeniz gerekiyor.

Wild Wild West

Karakterinizin sürekli olarak ateş ettiği ve bu nedenle ekstra bir hamle yapmanızın gerek olmadığı oyunda, düşmanları yok ettikçe para da kazanabiliyorsunuz. Bu paraları kullanarak çeşitli güçlendirmeler ve silahlar satın alabiliyorsunuz.

Bölüm sonu canavarlarıyla da karşılaşacağınız oyunda zorlayıcı mekanikler seviye atlamanızı biraz güçleştiriyor. Bu nedenle de oyunda oyun içi satın alma teklifleri ön planda yer alıyor. Oyunda ayrıca Senaryo ve Survival olmak üzere iki farklı oyun modu bulunuyor.

Wild Wild West

Vahşi batının gangsterlerle dolu atmosferinde keyifli bir platform oyunu deneyimi yaşamak istiyorsanız Wild Wild West adlı bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ