Uzun zamandır beklenen Google Vitrin özelliği Adwors deneyimine eklendi - Haberler - indir.com

Uzun zamandır beklenen Google Vitrin özelliği Adwors deneyimine eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-05 22:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

2017 yılının son günlerine yaklaştığımız şu zamanlarda markalar sezonluk ve yıllık kotalarını doldurmak için kıyasıya bir rekabete girmiş durumda.   Yaklaşan yeni yıl alışverişleri için stoklarını hazırlayan markalarına hoş bir jest Google tarafından yapıldı.  Geçtiğimiz yıl testleri tamamlanan Showcase Shopping Ads yeni Adwords'e eklendi. Tüketiciler bu sayede  aradıkları ürünün fiyat aralığı, özel boyutlandırılması gibi detaylı seçenekler ile filtreleme yapabilecekler.

Oldukça başarılı bir performans beklenen Vitrin reklamları şimdilik tüm kullanıcılara açılmadı fakat 2018 yılına giriş yapılmadan önce bu uygulamayı tüm kullanıcıların erişimine açılması bekleniyor. İnternetten alışveriş yapma alışkanlığı olan tüketiciler Google Vitrin Reklamları uygulamasını oldukça beğendi. Güvenli bir araç olarak görülen bu uygulama sayesinde kullanıcılar merak ettikleri ürünün birçok özelliğine kolayca erişebilecek. Ayrıca bu reklamlar sayesinde istenilen sayfaya erişim hızı %20 artıyor. Google'a göre test eden markalar bu reklam türünden de oldukça memnunlar. Örneğin Amerikan e-ticaret sitesi overstock.com, standart alışveriş reklamlarına göre Vitrin Alışveriş reklamları ile marka aramalarında 3 katı daha fazla erişim yakaladığını dile getiriyor.  Ayrıca satın alma oranlarında da %32'lik bir artış söz konusu. 

Deneme süresi başarıyla tamamlanan Vitrin reklamları şimdiden oldukça fazla kişi tarafından kullanılmaya başlandı. Google'ın en kısa zamanda tüm markaların kullanıma açacağı bu uygulamayı daha fazla geliştirmesi ve daha kaliteli bir alışveriş deneyimini tüketicilere sunması bekleniyor.

 





PAYLAŞ