Uzaylı Yok Etme Oyunu: Aliens Drive Me Crazy (Video) - Haberler - indir.com

Uzaylı Yok Etme Oyunu: Aliens Drive Me Crazy (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kendi türündeki klasik oyunlardan farklı bir oynanışa sahip olan Aliens Drive Me Crazy, sonsuz koşu türünde oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir mobil oyundur.

Dünyayı istila eden uzaylılara karşı amansız bir savaşın içerisine gireceğiniz oyunda, uzaylıları sahip olduğunuz araba ile kovalayarak ezmeye çalışacak ve yolunuza çıkan altınları toplayarak yeni arabalar ile güçlendirmeler satın alabileceksiniz.

Aliens Drive Me Crazy

Uzaylıların merkezine de gireceğiniz oyunda, yolunuza yaya olarak devam edecek ve ok yardımıyla uzaylıları yok etmeye çalışacaksınız. Ancak uzaylıların mermilerine ve attıkları bombalara dikkat etmeniz gerekiyor. Aksi halde karakteriniz ölebilir ve oynadığınız bölümü yeniden oynamak zorunda kalabilirsiniz.

Ayrıca aşmanız gereken ve oyun içerisinde ilerlemenize mani olan duvarları kafanızla kırmanız ve bölüm sonundaki binada bulunan yaratık prizmasını da yıkmanız gerekiyor.

Son derece etkileyici grafiklere ve sürükleyici bir oynanışa sahip olan Aliens Drive Me Crazy oyununu, aşağıdaki bağlantıları kullanarak Android, iPhone veya iPad cihazınıza indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan oynanış videosunu izleyerek oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Aliens Drive Me Crazy Oynanış Videosu


PAYLAŞ