Uzay ve Macera Oyunu: Galaxy on Fire 2 HD (Video) - Haberler - indir.com

Uzay ve Macera Oyunu: Galaxy on Fire 2 HD (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Uzayda geçen macera oyunlarını seven oyuncular için tavsiye edebileceğimiz Galaxy on Fire 2 HD, etkileyici üç boyutlu grafiklerle oyun seslerine sahip bir uzay ve macera oyunudur.

Tamamen ücretsiz olarak mobil cihazlarınıza indirebileceğiniz oyunda temel amacınız; uzay savaşları konusunda uzmanlaşmış olan Keith T.Maxwell isimli bir karakteri kontrol ederek dünyaya saldırı hazırlığında olan uzay yaratıklarına karşı savaşmak ve onların bu amaçlarına ulaşmasına engel olarak dünyayı kurtarmak olacak.

Galaxy on Fire HD 2

Açık dünyada oynayacağınız ve birbirinden farklı görevleri yerine getirerek ilerleyeceğiniz oyunda 30'dan fazla yıldız sistemi ile 100 farklı gezegeni keşfedebilir, birbirinden farklı özelliklere sahip ve düzenlenebilir 50 uzay gemisinden dilediğinizi seçerek oyuna başlayabileceğiniz gibi hikayeye ya da görevlere dayalı bir şekilde oyun içerisinde ilerleyebilirsiniz.

Eğer sizde hikayesi uzayda geçen macera oyunlarını oynamaktan zevk alıyorsanız Galaxy on Fire 2 HD oyununu hemen Android ya da iOS cihazınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Galaxy on Fire 2 HD Tanıtım Videosu


PAYLAŞ