Uzay Temalı Bulmaca Oyunu Solar Flux (Video) - Haberler - indir.com

Uzay Temalı Bulmaca Oyunu Solar Flux (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Android ile iOS platformları için geliştirilmiş olan Solar Flux, oyuncuların uzay yolculuğuna çıkarak verilen görevleri yerine getirmeye çalışacakları uzay temalı bir zeka ve bulmaca oyunudur.

Oyun geliştiricisi Firebrand Games tarafından ortaya çıkarılan yapımda amacınız, her geçen gün enerjisini kaybeden güneşin yeniden eski enerjisine kavuşması için mücadele ederek evreni sürüklendiği sonsuz karanlıktan kurtarmaya çalışacaksınız. Uzayın engin sonsuzluğunda bulunan 4 farklı evrende geçen macerada 80'den fazla bölüm ve ilerledikçe zorlaşan bulmacaları da yine oyun içerisinde bulabilirsiniz.

Solar Flux indir

Bulmacaların yanı sıra oyun içerisinde ilerledikçe karşınıza çıkan süper novalar, meteorlar, asteroid alanları, kara delikler ve daha pek çok engelden de kaçış yapmanız gereken oyunda ayrıca reflekslerinizi de test etme şansını bulacaksınız.

iOS cihazınızda 0.99 USD ücret karşılığında ve Android cihazınızda ise ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Solar Flux'u aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazınıza indirebileceğiniz gibi oyun için hazırlanan Solar Flux Tanıtım Videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Solar Flux Oyun Videosu


PAYLAŞ