Uyurken sevgilisinin parmak izi ile telefonunu açan adama ceza verildi - Haberler - indir.com

Uyurken sevgilisinin parmak izi ile telefonunu açan adama ceza verildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 09:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Gün geçmiyor ki teknoloji anlamında ilginç olaylar olması. İngiltere'de eşine az rastlanacak bir olay yaşandı. Sevgilisini kıskanan adama, sevgilisinin iPhone'nunu parmak iziyle kırarak sızdı ve ceza yedi. 

Teknoloji zaman zaman iyi anlamda hayatımızı koşullandırsa da zaman içerisinde bazende olumsuzluklara neden olabiliyor. Bu seferde olayın başkenti İngiltere. İngiltere'de yaşayan ve mutlu bir çift olan Alexander Heavens ve Stacey Booth, kıskançlık nedeni ile tartışma yaşıyorlar. Her şey Alexander Heavens'in sevgilisinin telefonuna gelen mesajları merak etmesi ile başlıyor ve sevgilisinin telefonunu istiyor. Telefonu vermeyen Stacey Booth ise uyuduktan sonra telefonunu bırakıyor. Sevgilisi uyuyunca gizli bir şekilde telefonunu alan  Alexander Heavens, sevgilisinin parmak izi ile telefonun kilidini açıyor. 

iOS 12 Apple Cihazların Yüzde 75'ine EriştiiOS 12 Apple Cihazların Yüzde 75'ine Erişti

Apple'dan tablet kullanıcılarına güzel haber

Kıskançlık nedeniyle ilişki mahkemede son buldu

Stacey Booth'a gelen mesajları ve mailleri tek tek okuyan Alexander Heavens, bir süre sonra dayanamıyor ve sevgilisini uyandırarak bu mesajların kime ait olduğunu ve neden geldiğini soruyor. Kıskançlık krizine giren adam daha fazla dayanamıyor ve sevgilisi ile tartışmaya giriyor. Bu olay karşısında ise sessizliğini bozan Stacey Booth, sevgilisine kızarak oradan ayrılıyor. Olayı mahkemeye taşımaya karar veren Stacey Booth, sevgilisine dava açıyor. 6 yıllık bir ilişki kıskançlık yüzünden mahkemede son buluyor. 

Alexander Heavens uyuşturucu kullandığı için böyle davrandığını itiraf etti

Daha önceden de benzeri konu için tartıştıklarını ve telefonunun şifresini her zaman istediğini ifade eden  Stacey Booth, şifresini vermediği için şiddete maruz kaldığını ifade ediyor. Kadının parmaklarını büken, kollarını ısıran adama ise uzaklaştırma cezası veriliyor. Mahkeme karşısında yaptıklarından pişmanlık duyduğunu ifade eden Alexander Heavens, uyuşturucu kullandığını ve kendisine hakim olmadığı için böyle davrandığını itiraf etti. Uzaklaştırma cezası alan Alexander Heavens, eski sevgilisine yaklaştığı taktirde hakkında tutuklama kararı çıkacak. 

 


iPhone Xs Max, Xs ve XR Apple Türkiye Fiyatları AçıklandıiPhone Xs Max, Xs ve XR Apple Türkiye Fiyatları Açıklandı
Apple Airpods 2'den beklenen haber geldiApple Airpods 2'den beklenen haber geldi
Xiaomi, giyilebilir teknoloji satışlarında Apple'ı geçtiXiaomi, giyilebilir teknoloji satışlarında Apple'ı geçti

PAYLAŞ