Uyku Odaklı Mobil Uygulama: Runtastic Sleep Better (Video) - Haberler - indir.com

Uyku Odaklı Mobil Uygulama: Runtastic Sleep Better (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kişileri motive etmek ve onların genel sağlık seviyesini iyileştirmek için inovatif uygulamalar geliştirmeye devam eden Runtastic bugün, ilk uyku odaklı mobil uygulamaSleep Better'ı kullanıcılara sunduğunu duyurdu.

iOS ve Android kullanıcıları için piyasaya çıkan uygulama Akıllı alarm ve uyanma penceresi, ay durumu takibi, uyku notları ile rüya günlüğü tutma ve komplike uyku takibi gibi pek çok özelliği sunuyor.

Cihazlar uyku modundayken bile çalışabilen uygulama ayrıca kullanıcıların kafein ve alkol kullanımı, antrenman alışkanlıkları ve stres seviyesi gibi günlük değişkenleri takip ederek, neyin uyku kalitesine daha çok etki ettiğini de gösterebiliyor.

Runtastic Sleep Better

Apple'ın HealthKit uygulamasıyla tam entegrasyon sağlayan Sleep Better, sağlık ve fitness uygulamalarının birlikte kusursuz çalışmasını sağlayan yüksek seviyede kişiselleştirilebilir ve kullanıcılara tüm sağlık ve fitness verilerine erişim sağlayan platform olarakta ön plana çıkıyor.

Sleep Better, Runtastic ekibinin sadece uygulamayı geliştirmediği, aynı zamanda sayısız geceyi uyku labaratuarında geçirerek ve uyku uzmanları, doktorları ve uyku problemi yaşayan kişilerle çalışarak algoritmaları mükemmel hale getirdiği, aylar süren özverili bir çalışmanın sonucu.

Sonuç ise kullanıcıların daha kolay uykuya dalmasını, daha verimli uyumasını ve hafif uyku döngüleri sırasında onları uyandırarak güne kolayca adapte olmalarını sağlayacak eşsiz ve yüksek kalitede bir uygulama.

Kullanıcıların bir uyku oturumunu başlatmaları için tek bir düğmeye basmaları ve telefonlarını yatağa koymaları yeterli (yastığın yanına). Uyku oturumu akıllı alarm ya da kullanıcının manuel olarak oturumu bitirmesiyle sonlanır.

Runtastic Sleep Better

Sleep Better uygulamasının kullanıcılara daha iyi uyku kalitesi sağlaması amacıyla geliştirildiğini ve firma için bir ilk olduğunu vurgulayan Runtastic CEO'su ve kurucularından Florian Gschwandtner, ''Tüm uyku takip çeşitleri aynı şekilde geliştirilmez'' diyor. ''Sleep Better uykuları ve günlük aktivitelerinin uyku kalitesini nasıl etkilediğini öğrenmek isteyenler için mükemmel bir uygulama. Uygulama, aynı zamanda tüm ekosistemimize güç katarak kullanıcıların daha iyi ve bilinçli bir hayat tarzına kavuşmalarını sağlayacak'' açıklamasında bulundu.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınızda kullanarak uyku düzeninizi takip edebilmenizi sağlayan Runtastic Sleep Better uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, uygulama hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Sleep Better tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Runtastic Sleep Better Tanıtım Videosu


PAYLAŞ